sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Persoană căutată de autorități după ce a sunat la 112 și a spus că s-a împotmolit cu mașina, pe drumul forestier dintre Dobra și Jina

Persoană căutată de autorități după ce a sunat la 112 și a spus că s-a împotmolit cu mașina, pe drumul forestier dintre Dobra și Jina

Publicat în 04.08.2019 la ora 11:26

Potrivit IPJ Alba, o persoană a reclamat, ieri seară, faptul că s-a înpotmolit cu mașina în zona Dobra – Jina, pe un drum forestier, este căutată de polițiști.

„Ieri seară, în jurul orelor 22.30, am fost informați, prin apel 112, cu privire la rătăcirea unei persoane în zona muntoasă dintre Șugag și Jina.

Din cauza ploilor abundente din zonă și a faptului că acesta nu cunoștea bine traseul, a rămas împotmolit pe un drum forestier neamenajat. Acțiunile de căutare s-au desfășurat pe tot parcursul nopții trecute însă, persoana în cauză nu a fost încă gasită.

În această dimineață, în baza ordinului prefectului județului Alba, au fost reluate acțiunile de căutare, fiind angrenate următoarele forțe și mijloace tehnice:

ISU : 3 ofițeri 12 subofițeri 2 auto 4X4, 1 ASAS 4X4, 1 Smurd B2,
IJJ: 1 ofițer, 9 subofițeri cu 3 auto 4×4,
IPJ: 1 ofițer 4 agenți cu 3 auto,
Salvamont: 2 salvamontști cu 1 auto 4×4
CLSU Șugag: 1 auto 4×4 cu 3 voluntari
Ocolul Silvic: 2 pădurari

În sprijinul forțelor de căutare de la sol a fost solocitat elicopterul SMURD de la Târgu Mureș pentru survol și căutare aeriană.

La momentul de față nu mai avem legatură telefonică cu persoana rătăcită”, a anunțat reprezentantul ISU Alba.

UPDATE 1: Din ultimele informații, la ajungerea în Șugag, apelantul ar fi setat aparatul GPS, cu destinația Jina, pe DRUMUL CEL MAI SCURT.

Un echipaj al IJJ Alba urmează traseul GPS-ului având aceleași setări pe care le-a folosit persoana dispărută. Elicopterul SMURD survolează zona.

Apelantul se deplasa cu un autoturism Opel Insigna de culoare neagră.

Misiunea este in dinamică, vom reveni cu informații suplimentare.

Știre în curs de actualizare…

UPDATE 2: Persoana a fost găsită, nu acuză probleme medicale.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.