sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Pe durata lucrărilor la Autostrada A10, Sebeş-Turda, în zona Lancrăm se va amenaja temporar un sens giratoriu

Pe durata lucrărilor la Autostrada A10, Sebeş-Turda, în zona Lancrăm se va amenaja temporar un sens giratoriu

Publicat în 04.05.2017 la ora 21:44

Pe DN1, zona Lancrăm, pe sensul de mers Alba Iulia-Sebeş, se execută lucrări de realizare a unui sens giratoriu provizoriu. Lucrările sunt efectuate de către antreprenorul Pizzarotti, iar sensul giratoriu urmează să preia circulaţia de pe drumul naţional,  până în momentul finalizării Autostrăzii Sebeş-Turda.

Practic, sensul giratoriu este necesar pentru că în zonă autostrada va subtraversa DN1. Zona face parte din lotul 1 al Autostrăzii A10 şi este cel mai în urmă din punct de vedere al lucrărilor, ultima estimare fiind de 20 % lucrări realizate.

Traficul de coşmar dintre Alba şi Sebeş, în special pe perioada verii, va continua cel puţin 1 an jumătate de acum încolo. Practic, în perioada aglomerată, sensul giratoriu va îngreuna şi mai mult circulaţia. Deşi lăţimea ideală ar fi fost de 2 benzi, sensul este trasat doar pe o bandă şi va deservi şi utilajelor care iasă din zona tehnică a şantierului autostrăzii.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 379 ori

Pe durata lucrărilor la Autostrada A10, Sebeş-Turda, în zona Lancrăm se va amenaja temporar un sens giratoriu
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.