sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Omul de afaceri Piersante Savini a donat banii necesari operației unui băiețel nenăscut încă, după ce acesta va veni pe lume

Omul de afaceri Piersante Savini a donat banii necesari operației unui băiețel nenăscut încă, după ce acesta va veni pe lume

Publicat în 03.08.2018 la ora 22:05

Omul de afaceri Piersante Savini, proprietarul firmei SAVINIDUE din Sebeș, a făcut un gest de mare omenie, donând banii necesari pentru operaţia de care va avea nevoie un băiețel nenăscut încă, după ce va veni pe lume.

Familia, apropiații și toți cei care au putut să ajute s-au mobilizat pentru strângerea banilor necesari achitării costului operaţiei unui suflet nenăscut încă, intervenție la care băiețelul va fi supus după naștere. Acestora li s-a alăturat şi firma SAVINIDUE din Sebeș.

Omul de afaceri Piersante Savini a răspuns apelului lansat de presa din județul Alba și s-a oferit să achite suma necesară realizării operației de repunere a organelor (intestine, stomac și ficat) în cutia toracică și refacerea diafragmului, mușchiul care îl va ajuta pe copilaș să respire normal, costul intervenției ridicându-se la 25.000 de lei.

Suntem mereu aproape de comunitatea din Alba Iulia și Sebeș și încercăm să ajutăm cât ne stă în putere cu fiecare ocazie pe care o avem.

Pe lângă suportul acordat acestei familii, avem pregătite și alte planuri pentru comunitatea din Alba”, a transmis proprietarul SAVINIDUE.

Dezvoltată în ultimii 10 ani, Savinidue este o companie producătoare de mobilier de baie și capace pentru vasul de toaletă, care în cursul anilor a crescut și s-a dezvoltat, mărindu-și gama de produse, oferind clientilor un sortiment vast și detaliat. Compania Savinidue este o realitate solidă în orașul Sebeș, un exemplu de experiență și profesionalitate în domeniu.

Facebook 

Omul de afaceri Piersante Savini a donat banii necesari operației unui băiețel nenăscut încă, după ce acesta va veni pe lume
1 (20%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.