sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Noii antrenori ai Șurianului Sebeș sunt Mihai Manea și Raul Oargă

Noii antrenori ai Șurianului Sebeș sunt Mihai Manea și Raul Oargă

Publicat în 23.12.2015 la ora 16:10

nihai-manea-raul-oargaAducerea antrenorilor Mihai Manea și Raul Oargă pe banca tehnică a Șurianului Sebeș s-a concretizat, cei doi tineri tehnicieni albaiulieni acceptând provocarea din „Arini”.

Șurianu este pe poziția a 4-a în ierarhia turului Ligii a IV-a, la egalitate cu ASC Pianu și Mureșul Vințul de Jos, la 7 puncte în urma liderului Viitorul Sântimbru și este văzută drept principala pretendentă la prima poziție.

Noi nu discutăm de promovare, pentru că nu trebuie să punem presiune pe un grup tânăr și talentat. Știm potențialul echipei, știm ce posibilități au fotbaliștii din curte, unii curtați insistent din Liga a 3-a. Dorim să alcătuim un lot valoros și competitiv, capabil să ne asigure rezultatele dorite. Este un nou capitol în cariera mea și sper să reușim să ne atingem toate dezideratele propuse„, a declarat Mihai Manea.

Între planurile pe termen scurt sunt efectuarea unui cantonament centralizat în această iarnă (Codlea, Geoagiu) dar și câteva achizițiio după ce au fost bifate deja 5 transferuri: V. Ignat, Borșoi, P.Muntean și I. Grozav (Mureșul Vințu), G. Toma (Performanța Ighiu). Cum Circov va ajunge la Performanța Ighiu este vizată zona centrală a mijlocului, unde primele două nume pe listă sunt Trifa (Rapid Teiuș) și Joldeș (AFC Unirea Alba Iulia), dar și R. Sârbu (Mureșul Vințu) – ce poate acoperi mai multe posturi în defensivă.

Fostul antrenor principal Doru Oancea va ocupa o funcție în cadrul clubului, iar la Stănilă și Ad. Neag s-a renunțat.

Facebook 

Noii antrenori ai Șurianului Sebeș sunt Mihai Manea și Raul Oargă
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.