sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Doru Oancea, antrenor Şurianu Sebeş: „Eram dator să rămân, cu toate că în acest moment înscrierea în Liga a 3-a pare riscantă”

Doru Oancea, antrenor Şurianu Sebeş: „Eram dator să rămân, cu toate că în acest moment înscrierea în Liga a 3-a pare riscantă”

Publicat în 25.07.2017 la ora 15:51

Numai în pielea antrenorului Doru Oancea să nu te afli în aceste momente critice… Echipa din „Arini” se dezintegrează, din pricina problemelor financiare, fotbaliştii nu au dorit să se antreneze ieri, deşi primarul Dorin Nistor a fost prezent luni la reunirea lotului în „Arini”, iar majoritatea echipierilor de bază vor să plece solicitându-şi documentele.

Am rămas, sunt de aici, din Sebeş şi sunt dator să fac acest lucru!„, a explicat Doru Oancea situaţia ingrată în care se află în aceste zile. Remember: barajul de promovare s-a încheiat în 24 iunie, a trecut o lună, iar campionatul va începe în 26 august! Sătui de amânări, după şase luni de chin, echipierii Şurianului sunt decişi să abandoneze corabia, iar gruparea din Sebeş riscă să dispară!

Preşedintele Daniel Popa a dispărut, a înscris echipa în Liga a 3-a, însă Şurianu are şanse mari să nu participe în eşalonul terţ, după „modelul” Mureşul Vinţu de Jos din 2016! Plus în 9 august este prevăzută prima etapă din Cupa României!

La insistenţele antrenorului Doru Oancea şi a lui Dan Comşa, organizatorul de competiţii al echipei ce a realizat eventul şi a câştigat barajul de promovare, fotbalişti precum Val. Drăgan, P. Muntean, Ludwig, R. Trif, Ad. Lăcătuș, Rahovean, Cl. Marcu sau S. Fulea au anunţat că vor să plece, dar mai aşteaptă doar până vineri, unii dintre ei pregătindu-se deja cu alte echipe din judeţ! „Domnul primar a spus că va fi alături de noi. Din această lună s-a lucrat la un regulament privind finanţarea sportului din localitate, iar în august se pot aloca primele fonduri. Nu vorbim de şanse deocamdată, deşi cred că este 50-50, privind participarea în Liga a 3-a, mai sunt unele discuţii care aşteptăm să se concretizeze. Mi-aş dori să vină jucătorii la antrenament, să se pregătească, întrucât ne va fi foarte greu dacă nu ne mişcăm. În acest moment, categoric pare riscantă înscrierea echipei în Liga a 3-a„, a spus antrenorul Doru Oancea

Facebook 

Acest articol a fost citit de 102 ori

Doru Oancea, antrenor Şurianu Sebeş: „Eram dator să rămân, cu toate că în acest moment înscrierea în Liga a 3-a pare riscantă”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.