sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Mulţumiri prefectului de Alba, domnul Gheorghe Feneşer

Mulţumiri prefectului de Alba, domnul Gheorghe Feneşer

Publicat în 20.08.2013 la ora 17:33

Cetăţenii care domiciliază pe strada Mircea cel Mare din municipiul Sebeş, în Zona Joagăr, îi aduc mulţumiri publice prefectului de Alba, domnul Gheorghe Feneşer, pentru promptitudinea şi implicarea de care a dat dovadă în rezolvarea problemei arzătoare a podului peste râul Sebeş.

Gheorghe FeneserLa începutul lunii iulie, l-am rugat pe domnul prefect să vină să vadă starea precară a acestui pod, atât de necesar pentru locuitorii din zonă. Datorită lui, copiii parcurg mult mai rapid drumul spre şcoală, scurtând distanţa cu aproximativ 3 km, dus-întors. Podul peste Sebeş este important pentru toată lumea din Zona Joagăr, fiind cea mai cea mai rapidă şi mai utilizată cale de acces. Din păcate, partea pietonală, construită din lemn, se degradase foarte tare, ceea ce făcea imposibilă traversarea lui în condiţii de siguranţă, lucrările de reparaţii, în această situaţie, fiind absolut necesare.
Datorită domnului prefect, care ne-a promis că ne va pune la dispoziţie lemnul necesar reparaţiilor, problema a fost rezolvată foarte repede, iar podul este circulabil. Copiii vor putea traversa podul în siguranţă şi nu vor mai fi nevoiţi să parcurgă un traseu mult prea mare pentru a ajunge la şcoală. Totodată, cei peste o sută de cetăţeni care folosesc podul vor scuti, la rândul lor, timp preţios în deplasările lor, ceea ce nu ar mai fi fost posibil fără intervenţia domnului prefect Gheorghe Feneşer, care şi-a respectat cuvântul dat.

Ioan OPINCAR, reprezentantul cetăţenilor
de pe strada Mircea cel Mare, municipiul Sebeş

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.