sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Marți, 5 iunie 2018: Se întretupe furnizarea apei potabile, în Lancrăm, pentru lucrări de mentenanță și reparații la o conductă

Marți, 5 iunie 2018: Se întretupe furnizarea apei potabile, în Lancrăm, pentru lucrări de mentenanță și reparații la o conductă

Publicat în 03.06.2018 la ora 19:43

Marți, 5 iunie 2018, incepand cu ora 04.00, se va intrerupe furnizarea apei potabile in localitatea Lancram, in vederea efectuarii unor lucrari de mentenanta si reparatii  a conductei Dn1000 mm(FIR I), zona pod rau Mures.  Estimam durata acestor lucrari la 24 h. 

”La reluarea furnizarii pot aparea local depasiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoiti sa procedam la purjarea apei (spalari locale), pana la incadrarea acesteia in parametrii de calitate, situatie in care rugam clientii, sa foloseasca apa numai in scopuri menajere”, transmite APA CTTA Alba.

”Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului  Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501,  în vederea intervenției. Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, potrivit sursei citate.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.