sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Lotul Șurianului Sebeș s-a reunit astăzi, însă antrenamentele au fost sistate din cauza incertitudinii fianciare

Lotul Șurianului Sebeș s-a reunit astăzi, însă antrenamentele au fost sistate din cauza incertitudinii fianciare

Publicat în 24.07.2017 la ora 21:29

După ce s-a înscris în ultimul moment în Liga a 3-a, Şurianu Sebeş a avut astăzi reunirea în „Arini”, însă situația este extrem de critică, renunțându-se la antrenamente, majoritatea fotbaliștilor de bază fiind pe picior de plecare din pricina incertitudinii, în ciuda prezenței la stadion a primarului Dorin Nistor.

Primarul Dorin Nistor a fost prezent în vestiar, pentru a liniști spiritele, însă este greu de crezut că fotbaliștii vor juca în Liga a 3-a cu Șurianu Sebeș. „Suntem neplătiți de luni bune, am avut răbdare, dar trebuie să știm ce se va întâmpla cu noi, cu echipa„, l-au chestionat jucătorii pe primarul Dorin Nistor, mijlocașul Bălaș fiind cel mai pertinent în formularea întrebărilor.

Există un singur risc, ca proiectul să nu fie aprobat de consilieri, Noi vrem să ajutăm, să pume umărul, suntem alături de voi, dar nu în orice condiții. Este vorba de bani publici, trebuie să respectăm pașii legali, să vedem ce putem achita. În luna august putem decide într-o ședință de consiliu, iar problema restanțelor nu ne aparține„, este mesajul sintetizat al lui Dorin Nistor.

• Se aprobă doar în august…

În actuala situație, este foarte riscant că ne-am înscris în Liga a 3-a„, s-a mărginit să declare Doru Oancea. După plecarea edilului, jucători precum Val. Drăgan, P. Muntean, Ludwig, R. Trif, Ad. Lăcătuș, Rahovean, Cl. Marcu sau S. Fulea au spus răspicat că vor să plece, într-o discuție sinceră cu Oancea și Comșa , că își așteaptă actele, păsuindu-i pe conducători până vineri doar!

• Președintele Dani Popa, absent nemotivat!

Daniel Popa, președintele clubului, cel responsabil cu situația actuală a absentat nemotivat, astfel că greul a căzut pe umerii lui Doru Oancea și Dan Comșa!

Șansele unei finanțări de la bugetul local se vor vota abia în luna august, iar fotbaliștii sătui de atâtea luni neplătite nu mai au încredere și răbdare, mai ales că și dacă se aprobă fondurile, doar prin luna octombrie vor fi viabile. „Ne-am fi dorit să rămânem, dar nu mai putem aștepta, și nici nu vrem să ne facem de minune!„, a răbufnit golgheterul Vali Drăgan.
Chiar dacă s-a înscris în Liga a 3-a, Şurianu Sebeş nu este sigură că va începe şi campionatul, șansele fiind minime, trupa din „Arini” îndreptându-se spre desființare!

Lotul de jucători (18 prezenți): Stănilă, Lepădat (LPS Sebeș) – portari, Rahovean, R. Trif, Mirca – fundaşi, A. Fulea, Bălaş, Horeiciuc, Ad. Lăcătuş, Ludwig, Cl. Marcu, Comănese – mijlocaşi, P. Muntean, Val. Drăgan, Tocu, Buliga (LPS Sebeș), Gombocz (LPS Sebeș), A. Lăcătuș (LPS Sebeș)  – atacanţi; Cutean (învoit), au mai lipist Samoilă și Osogo

Plecări: N. Bănică, Şt. Radu, M. Neagu (Metalurgistul Cugir), Osogo (liber, Sportul Petreşti), Cotoară (vacanţă)

Și la final, două întrebări: cine-i oare vinovat, pentru ce s-a întâmplat; oare întâlnirea de azi de ce nu a avut lco în urmă cu câteva luni?

Acest articol a fost citit de 400 ori

Lotul Șurianului Sebeș s-a reunit astăzi, însă antrenamentele au fost sistate din cauza incertitudinii fianciare
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.