sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Ioan Budin, finanțatorul Transalpinei Șugag, amenință cu retragerea echipei din Liga a IV-a, după arbitrajul din derby-ul cu CS Ocna Mureș

Ioan Budin, finanțatorul Transalpinei Șugag, amenință cu retragerea echipei din Liga a IV-a, după arbitrajul din derby-ul cu CS Ocna Mureș

Publicat în 10.04.2018 la ora 15:41

Ioan Budin, finanțatorul echipei Transalpinei Șugag, nu și-a schimbat optica și rămâne ferm pe poziții, își va retrage echipele din competițiile organizate de Asociația Județeană de Fotbal Alba, ca semn de protest pentru arbitrajul lui Mihai Domșa, în Sâmbăta Mare, la partida din Liga a IV-a, de pe teren propriu, cu CS Ocna Mureș, scor 4-5!

Amfitrionii au terminat întâlnirea cu doi oameni mai puțin, fiind eliminați Mura (72) – o decizie pripită a centralului și Rahovean (83), când scorul era 4-3, oaspeții au marcat ultimele două goluri din lovituri de pedeapsă, iar la final, arbitrul divizionar din Aiud a fost agresat de spectatorii furioși. Prima măsură luată de Budin a fost neprezentarea echipei de juniori A1 la întâlnirea de pe teren propriu cu Viitorul Spicul Daia Română de marți după-amiază. În runda intermediară din Liga a 4-a (joi, 12 aprilie), Transalpina stă, dar Budin anunță că nu se va prezenta la etapa a 21-a, de duminică, 15 aprilie, tot acasă, cu Viitorul Spicul Daia Română.

• Protest la AJF Alba și memoriu la FRF!

Nu mai dau înapoi! O să fac memorii la AJF Alba și la FRF, o să trimit filmarea meciului la București, să vadă Federația cum și-au bătut joc de noi și de banii nostri! Să tragă dânșii concluzii despre modul cum un arbitru divizionar tranșează lupta pentru promovare!”, a declarat Ioan Budin. “Mă gândesc chiar să protestăm în fața sediului AJF Alba, am discutat și cu reprezentanții altor echipe, care au avut și ele de suferit din pricina arbitrajelor”, a mai continuat Budin pe un ton categoric. “Dacă am ajuns bătaia de joc a arbitrilor, așteptăm să fie luate măsuri în consecință. Nu mai participăm la competiții! Și nu înțeleg de ce AJF Alba nu a avut niciun reprezentant la un meci de asemenea importanță. Am investit foarte mulți bani în fotbal, am primit fonduri și de la Primăria Șugag și ne trezim furați în asemenea hal. Să suporte toți consecințele greșelilor majore făcute la Șugag de domnul Mihai Domșa”, a răbufnit Ioan Budin. Reprezentantul echipei care a încheiat turul de campionat pe prima poziție afirmă tranșant că nu va ceda, urmând să renunțe la retragerea echipei doar cu o singură condiție: “Mă voi răzgândi numai dacă AJF Alba va lua măsuri pentru rejucarea meciului!”.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.