sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » În sfârşit, prima victorie în Liga Națională: HC Alba Sebeş – Rapid 25-24 (9-14)

În sfârşit, prima victorie în Liga Națională: HC Alba Sebeş – Rapid 25-24 (9-14)

Publicat în 23.09.2015 la ora 22:16

hc-alba-sebes-rapid-sep-2015HC Alba Sebeş a repurtat astăzi prima victorie în actuala stagiune în Liga Naţională, în partida suferinţei, cu Rapid, scor 25-24 (9-14), în care s-au întâlnit ultimele clasate, fără niciun punct înaintea jocului decisiv.

Minunea s-a produs în final, victoria dramatică fiind conturată abia în ultimele 5 minute. „Importantă rămâne victoria, nu modul cum a fost obținută. Credeam și la pauză că putem câștiga și le-am spus asta fetelor. Am luat o gură mare de oxigen, am cucerit 3 puncte care ne conferă încredere. Andrei își pune în valoare calitățile când ascultă ce-i spun,. lucru evident în repriza a doua„, a spus Teanu Popa.

• De nervi, Alina Dobrin a spart ușa vestiarului

Furioasă la finalul jocului pentru că a fost eliminată, veterana Alina Dobrin și-a vărsat nervii pe ușa vestiarului, pe care a spart-o după joc. Rapidistele au contestat arbitrajul și cu greu au acceptat salutul cu adversarul la sfârșitul jocului.

• Prestație lamentabilă în prima repriză

Gazdele au afișat în primul mitan o prestație despre cum „nu se joacă hadbalul” în elită. ratări, mingi scăpate în aut, poartă fără replică, apărare inexistentă, atacuri în panică. Astfel că Rapid s-a distanțat și a condus după primele 30 de minute cu 14-9, după gazdele și-au trecut în cont și 3 aruncări de la 7 metri irosite. Spectatorii erau furioși, murmurau agitați: „Vă bateți joc de noi”, apropiații echipei erau supărați la maximum: „Pentru ce naiba am intrat, să cheltuim banii”.

• Oana Andrei a tras echipa după ea, cu 14 goluri!

Gazdele au avut un ecart de 5 goluri la pauză, iar Oana Andrei a dat semnalul deșteptării, cu o rafală de goluri. Pe fondul căderii fizice a oaspetelor, HC Alba Sebeș s-a apropiat la un gol, și chiar a egalat în minutul 56, scor 22-22. Rapidul a marcat, iar Dobromir a tras în bară, dar s-a revanșat în minutul 58, când a marcat golul 24, ce aducea Sebeșul la conducere. Paula Vișan a făcut iar minuni între buturi, Dobromir a revitalizat atacul după pauză.

Golurile au fost înscrise de Oana Alexandra Andrei – 14, Andreea Antoce – 4, Lavinia Dobromir – 3, Ana Ciolan – 2, Bianca Bogdan – 1, Iulia Andrei 1.

În etapa următoare, HC Alba Sebeş joacă în deplasare, cu Dunărea Brăila, sâmbătă, 26 septembrie.

În sfârşit, prima victorie în Liga Națională: HC Alba Sebeş – Rapid 25-24 (9-14)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.