sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » În primul meci oficial din 2014 Voința Savini Due Sebeș a fost învinsă de HCM Făgăraş, scor 18-27

În primul meci oficial din 2014 Voința Savini Due Sebeș a fost învinsă de HCM Făgăraş, scor 18-27

Publicat în 26.01.2014 la ora 20:07

vointa-savini-due-sebes-hcm-fagarasFormaţia de handbal masculin Voinţa Savini Due Sebeş a avut parte astăzi de cel de-al doilea eşec în acest campionat fiind învinsă pe teren propriu, în sala Florin Fleşeriu, de către formaţia HCM Făgăraş, cu scorul de  27-18, la pauză 15-9.

Cotată drept favorită înainte de începerea jocului, Voinţa Savini Due Sebeş nu s-a regăsit după pauza de iarnă şi a suferit prima înfrângere din 2014, respectiv al doilea eşec din actuala stagiune. Trupa lui Alexandru Weber a suferit mult în atac, ratând multe ocazii din poziţie unu la unu cu portarul advers. La pauză, diferenţa dintre cele două echipe era de 5 goluri, însă jocul echipei Voinţa Savini Due Sebeş a avut de suferit şi în cea de a doua repriză, în special în compartimentul ofensiv.

• Prima înfrângere după 8 meciuri

La prima participare din istorie în Divizia A de handbal masculin, Voinţa Savini Due Sebeş a avut un parcurs foarte bun, terminând turul de campionat pe poziţia secundă în clasament. Băieţii lui Alexandru Weber au suferit prima înfrângere din campionat în etapa a doua din tur, în faţa propriilor spectatori, cu liderul CSM Oradea, scor 24-30. În prima etapă din retur, Voinţa Savini Due Sebeş a pierdut meciul contra echipei HCM Făgăraş, tot în faţa propriilor suporteri, scor 18-27. Astfel, Voinţa Savini Due Sebeş a fost oprită din seria de 8 meciuri fără înfrângere, înregistrată în prima parte a campionatului.

• Partidă presărată cu nervi, Cunţan şi Baciu primind cartonaş roşu în repriza secundă

Meciul dintre Voinţa Savini Due Sebeş şi HCM Făgăraş a fost unul dur şi plin de nervi de partea ambelor tabere. Jucătorii din Sebeş, Adrian Cunţan şi Florin Baciu au fost eliminaţi în repriza secundă prin cartonaş roşu direct. Nu mai puţin de 8 eliminări a suferit echipa din Sebeş. “Este un eşec pe care ni-l asumăm de la întregul colectiv tehnic până la ultimul jucător. Am făcut un meci slab, o partidă în care nu ne-am regăsit şi nu am jucat ceea ce am pregătit. Am rămas datori publicului şi ne cerem scuze spectatorilor care ne-au încurajat indiferent de scor. Vrem să ne reabilităm, încercăm să facem un meci bun şi la Oradea, mai ales în 9 februarie când jucăm din nou acasă cu Craiova” a declarat Alexandru Weber, tehnicianul formaţiei Voinţa Savini Due Sebeş.

Au marcat: Cristian Suciu – 3,  Adrian Cunţan – 3, Lucian Preda – 3, Raul Muntean – 2, Iulian Grozav – 2, Vlad Breazu – 2, Adrian Ţone – 2, Mihai Macarie – 1. Au mai intrat, Radu Balasz, Iancu Mărginean, Lucian Nimu, Florin Baciu, Medrea Cornel, Liviu Moga, Alin Caragui şi Cristian Opincariu.

În meciul următor, programat joi, Voinţa Savini Due Sebeş va juca în deplasare, contra liderului CSM Oradea.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.