sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » HC Alba Sebeş s-a impus în deplasarea de la Sf. Gheorghe în fața Bowling Boboling cu scorul de 29-23 (12-13)

HC Alba Sebeş s-a impus în deplasarea de la Sf. Gheorghe în fața Bowling Boboling cu scorul de 29-23 (12-13)

Publicat în 16.11.2013 la ora 19:38

Cetate-Deva-HC-Sebes-AlbaMisiune ușoară în etapa a 9-a a Diviziei A la handbal feminin, pentru pretendenta la promovare HC Alba Sebeş deplasare la penultima clasată cu Bowling Boboling Sf. Gheorghe şi o victorie până la urmă lejeră, scor 29-23 (12-13) formaţia condusă de Alexandru Weber continuând cursa de escaladare a clasamentului.

După meciurile câştigate cu CSM Bistriţa, Naţional Rm. Vâlcea, Universitatea Piteşti şi în deplasarea de astăzi, conjudeţenele (19 puncte) speră să continue şirul succeselor şi să câştige tot până la finalul primei părţi a campionatului, pentru a ierna pe podiumul Seriei B a eşalonului secund, obiectivul fiind promovarea în elită. “Am fost un meci greu pentru că am ratat multe situaţii unu la unu cu portarul, desprinderea făcându-se în ultimele 10 minute, când am primit un singur gol. A contat şi arbitrajul cu decizii greşite, dar până la urmă nu s-a pus problema învingătoarei. Continuăm panta ascendentă şi etapa viitoare, la ultimul meci acasă din acest an, aşteptăm cât mai mulţi spectatori alături de noi”, a apreciat antrenorul Alexandru Weber.

Pentru vizitatoare au marcat: Ana Ciolan – 6 goluri, Lavinia Dobromir – 5, Simina Neag şi Marcela Malac – câte 4, Ioana Tămaş – 3, Bianca Bogdan şi Paula Chirilă – câte două, Mădălina Bonea, Paula Hoha şi Anişoara Marcu – câte 1, din lot mai făcând parte Viorica Şuba, Dana Vălean, Lenuţa Mormeci – Irina Muntean, Andreea Petre, Alexandra Oncu.

Sâmbătă, 23 noiembrie, în Sala “Florin Fleşeriu” va poposi Univesitatea Reşiţa, meci contând pentru penultima rundă a turului în Seria B a Diviziei A.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.