sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » HC Alba Sebeş – Naţional Râmnicu Vâlcea: 31-30

HC Alba Sebeş – Naţional Râmnicu Vâlcea: 31-30

Publicat în 16.05.2013 la ora 18:53

HC Alba Sebeş a câştigat meciul de miercuri de acasă contra formaţiei Naţional Râmnicu Vâlcea cu scorul de 31-30. (14-19). Meciul a contat pentru Divizia A, Seria B la Handbal Feminin şi este a doua victorie consecutivă pentru echipa din Sebeş care a revenit foarte bine în joc după pauză când era condusă cu 7 puncte.

hc-alba-sebes-national-rm-valcea“În prima repriză s-au apărat slab, au luat goluri într-un mod uşor prin surprindere, dar după pauză echipa şi-a revenit şi nici nu a mai ratat la fel de mult. A doua repriza a fost formidabilă cu o revenire incredibilă, a fost şi o chestie si de moral, în prima repriză a fost o lipsă de concentrare. Antrenorul Achimescu a reuşit să intuiască strategia echipei adverse, iar schimbările făcute din a doua repriză au ajutat la recuperarea diferenţei” a explicat preşedintele echipei HC Alba Sebeş, Virgil Costea.

Antrenorul Octavian Achimescu a mizat în acest meci pe: Comşa Larisa, Ilea Maricica, Mormeci Lenuţa – portari, Ciolan Ana – 10 goluri, Neag Simina – 5, Oncu Alexandra – 4,  Predoi Andreea – 4, Bogdan Bianca – 3, Chirilă Paula – 3, Bidaşcu Oana – 2,  Pojar Ioana, Ion Ana Maria, Tecariu Mihaela, Hoha Paula.

Următorul meci este duminică la ora 11.00 la Baia Mare contra echipei Minaur 2. HC Alba Sebeş ocupă locul 6, iar cu o victorie la Baia Mare poate avansa în clasament în funcţie rezultatul celorlalte meciuri.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.