sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » HC Alba Sebeş a câștigat meciul disputat astăzi în compania Universității Piteşti cu scorul de 31-21

HC Alba Sebeş a câștigat meciul disputat astăzi în compania Universității Piteşti cu scorul de 31-21

Publicat în 09.11.2013 la ora 20:41

HC-Alba-Sebes-Univ-PitestiFormaţia de handbal feminin, HC Alba Sebeş s-a impus categoric astăzi în faţa echipei Universitatea Piteşti cu scorul de 31-21 (11-10). Cu acest rezultat, echipa din Sebeş a ajuns la a 3-a victorie consecutivă. 

Meciul a fost dominat de la început până la sfârşit de trupa lui Alexandru Weber, tehnicianul formaţiei, care s-a declarat la final extrem de mulţumit de jocul echipei sale, în special de apărare. “Am făcut un meci foarte bun în faţa unei echipe extrem de puternice. Nu este uşor să învingi echipa de pe locul 3 la 10 puncte diferenţă. Am reuşit să câştigăm a 3-a partidă consecutiv şi avem un moral extrem de bun pentru meciul viitor de la Sfântul Gheorghe. Fetele au fost foarte concentrate şi s-au dăruit exemplar, motiv pentru care le felicit. Le mulţumim fanilor prezenţi la meci pentru susţinerea acordată.” a afirmat Alexandru Weber, tehnicianul echipei HC Alba Sebeş.

Cele 31 de goluri ale echipei din Sebeş au fost reuşite de: Ana Ciolan 8 goluri, Paula Hoha – 5, Paula Chirilă – 4, Ioana Tămaş – 4, Lavinia Dobromir – 3, Bianca Bogdan – 3, Marcela Malac – 1, respectiv Anişoara Marcu 1 gol. 

Următoarea partidă pentru sebeşence va fi în deplasare, în 16 noiembrie cu Bowling Bobowling Sf. Gheorghe.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.