sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » HC Alba Sebeş a achiziționat-o pe Anişoara Durac

HC Alba Sebeş a achiziționat-o pe Anişoara Durac

Publicat în 11.09.2013 la ora 14:02

anisoara-duracHC Alba Sebeş, echipă ce are stabilit ca obiectiv pentru acest sezon promovarea în Liga Naţională este pe cale să-şi întărească lotul cu o jucătoare extrem de experimentată: pivotul Anişoara Durac Marcu (33 ani).

Campioană mondială de tineret, Anişoara a evoluat ultima dată la Corona Braşov, după care şi-a întrerupt activitatea competiţională, fiind gravidă. Durac a jucat şi pentru Oltchim în urmă cu ani buni şi a revenit în Sala Sporturilor “Traian” cu prilejul Memorialului “Constantin Tită”, disputat recent. “Normal că ne dorim transferul ei, este o handbalistă cu experienţă care ne poate ajuta mult în campionatul care începe pe 21 septembrie. Suntem în negocieri foarte avansate”, a spus Alexandru Weber, antrenorul principal al formaţiei ce joacă în Sala “Florin Fleşeriu”. Acesta mai are alte două nume pe lista achiziţiilor, Ştefania Lazăr (23 ani) şi Andreea Antoce (22 ani), de la CSM Cetate Deva. “Am negociat şi urmează să se decidă antrenorii de la Deva asupra jucătoarei pe care o vor lăsa la Sebeş“, a conchis Weber.

• A plecat Andriţă… la HCM Rm. Vâlcea

Cristina Andriţă, prima jucătoare înregimentată de HC Alba Sebeş în această vară nu va rămâne în Alba, handbalista provenită de la Centrul de Excelenţă Rm. Vâlcea preferând să joaca la prim divizionara HCM Rm. Vâlcea. Până în prezent, formaţia din Sebeş a reuşit 6 achiziţii, respectiv Mădălina Bonea (extremă dreapta, Centrul de Excelenţă Rm. Vâlcea), Viorica Suba (portar, “U” Jolidon Cluj), Lavinia Dobromir (inter dreapta, HCM Baia Mare), Adriana Tamaş (extremă dreapta, HCM Baia Mare), Andreea Petre (, linia de 9 metri, Corona Braşov). Raportat la ediţia anterioară, au plecat Ioana Pojar, Maricica Ilea, Andreea Baltag, Mădălina Predoiu, Oana Bidaşcu, Delia Paştiu, în plus, Ana Ion şi Mihaela Tecariu fiin dindisponibile, în urma unor intervenţii chirurgicale.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.