sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Șurianu Sebeș i-a achiziționat pe Ștefan Radu și Marius Neagu, de la Metalurgistul Cugir

Șurianu Sebeș i-a achiziționat pe Ștefan Radu și Marius Neagu, de la Metalurgistul Cugir

Publicat în 25.06.2016 la ora 9:38

Metalurgistul-Cugir-Performanta-IghiuȘurianu Sebeș a reușit să perfecteze primele două transferuri estivale, înregimentându-i pe experimentații jucători Ștefan Radu (fundaș) și Marius Neagu (mijlocaș), ambii jucători de bază ai divizionarei terțe Metalurgistul Cugir.

Cei doi fotbaliști au mai trecut prin „Arini” și sunt fotbaliști bine cotați pe bursa fotbalistică a județului, Marius Neagu fiind curtat și de Industria Galda.

Sunt doi jucători foarte importanți, pe care îi știm foarte bine și i-am dorit și în trecut. Consider că am realizat două achiziții importante, fotbaliștii semnând contracte pentru două sezoane„, a declarat Daniel Popa, președinte Șurianu Sebeș.

Șurianu a ratat prezența la barajul de promovare în Liga a 3-a, terminând pe locul secund în Liga a 4-a, dar are intenții serioase în următoarea stagiune.

Echipa din Sebeș a profitat de incertitudinea ce învăluie gruparea de sub Drăgana, descunpănită după ce nu și-a atins obiectivul, acela de a accede în eșalonul secund. Metalurgistul a fost părăsită de jucători importanți precum Tiuț (Performanța Ighiu), Cîrstean, Piko, Necșulescu (toți la FC Hermannstadt Sibiu) și Chelaru (întors la CSMS Iași).

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Șurianu Sebeș i-a achiziționat pe Ștefan Radu și Marius Neagu, de la Metalurgistul Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.