sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Florentin Furdui, bărbatul din Gârbova care şi-a violat propria fetiţă a fost condamnat la 10 ani de închisoare

Florentin Furdui, bărbatul din Gârbova care şi-a violat propria fetiţă a fost condamnat la 10 ani de închisoare

Publicat în 29.05.2013 la ora 23:40

Judecătorii de la Tribunalul Alba n-au arătat niciun pic de compasiune pentru bărbatul din Gârbova trimis în judecată pentru că şi-a violat fetiţa în vârstă de 7 ani. Magistraţii au dictat o pedeapsă de 10 ani de închisoare cu executare pentru Florentin Furdui (35 ani).

barbat-garbova-viol-incestSentinţa pronunţată luni, 27 mai, nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs. Bărbatul a fost trimis în data de 15 aprilie însă se află în arest preventiv de la sfârşitul lunii februarie, când a fost reţinut pentru comiterea infracţiunilor de viol, incest, corupţie sexuală şi lovire. Poliţiştii au stabilit că în perioada aprilie – august 2011, timp în care soţia sa era plecată la muncă în străinătate, bărbatul a abuzat-o sexual pe fiica lor în vârstă de 7 ani, obligând-o să întreţină raporturi sexuale orale, toate acestea petrecându-se în prezenţa celorlalţi doi copii ai bărbatului, o fetiţă şi un băiat gemeni, în vârstă de 5 ani. Din cercetări a mai rezultat că în perioada 2007 – 2012, făptuitorul, în repetate rânduri, a întreţinut relaţii sexuale cu sora sa majoră, profitând de faptul că aceasta suferă un retard mintal, gradul II. De asemenea s-a stabilit faptul că atunci când era în stare de ebrietate o obliga pe soţia sa să întreţină relaţii sexuale cu el în prezenţa celor 3 copii minori şi viziona filme cu conţinut pornografic la televizorul din locuinţă.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.