sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Firmă din Pianu de Sus amendată de ITM Alba pentru muncă „la negru”

Firmă din Pianu de Sus amendată de ITM Alba pentru muncă „la negru”

Publicat în 05.09.2016 la ora 11:39

itm-albaO firmă din Pianu de Sus a fost amendată de inspectorii ITM Alba, după ce a fost descoperită că a primit în activitate două persoane muncind fără forme legale de angajare. Săptămâna trecută, au fost aplicate amenzi în valoare de 33.000 de lei, pentru nereguli depistate la firme din judeţ.

În perioada 29 august – 2 septembrie 2016, inspectorii ITM Alba au efectuat controale în domeniul relaţiilor de muncă la 32 de unităţi comerciale din judeţ, cu un număr total de 335 de angajaţi. În urma controalelor efectuate au fost aplicate 7 amenzi în cuantum de 33.000 de lei, dintre care o amendă în valoare de 20.000 de lei pentru munca nedeclarată.

Firma sancţionată pentru muncă la negru :

  1. C. VIP CARD EXPRES SRL- call center – Pianu de Sus – 2 pers. fara forme legale de angajare – amenda de 20.000 lei – art.260 alin.1. lit.e. Codul Muncii.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, inspectorii au controlat 25 de unităţi.  Au fost constatate 39 de deficienţe și formulate 8 avertismente.Două evenimente sunt în curs de cercetare.

Facebook 

Firmă din Pianu de Sus amendată de ITM Alba pentru muncă „la negru”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.