sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Festival ofensiv al liderului Ligii a IV-a: Șurianu Sebeș – Olimpia Aiud 8-2 (3-1)

Festival ofensiv al liderului Ligii a IV-a: Șurianu Sebeș – Olimpia Aiud 8-2 (3-1)

Publicat în 11.02.2017 la ora 13:42

Șurianu Sebeș, liderul Ligii a IV-a a învins astăzi, într-un meci de amical pe Olimpia Aiud, într-un mod categoric, cu scorul de 8-2 (3-1).

Festival ofensiv al primei clasate din Liga a IV-a, cu golgheterul Vali Drăgan în prim-plan. Dacă în precedentul amical, câștigat net, scor 4-0 cu Sportul Petrești, vârful aiudean a reușit o „triplă”, acum atacantul a ridicat ștacheta și a realizat un „careu” împotriva fostei echipe.

Golurile au fost marcate de Șt. Radu (6) și Ludwig (10), Iuonas (25) a redus din handicap în minutul 25, dar până la pauză s-a făcut 3-1 grație reușitei semnate de Vali Drăgan (35).

La reluare, liderul s-a dezlănțuit și a înscris pe bandă rulantă prin P. Muntean (49), Val. Drăgan (59, 73, 82), Cl. Marcu (78), ajungându-se la 8-1, pentru ca în ultimul minut B. Ignat (Olimpia) să transforme un penalty.

Se remarcă revenirea în distribuția pregătită de Doru Oancea a portarului Nicușor Bănică și a atacantului Paul Muntean – care a și marcat, plecați pentru o săptămână la Performanța Ighiu.

Prima clasată din al 4-lea eșalon a reușit să-și redreseze efectivul, marcat de despărțirea finanțatorului Armando Popescu de Șurianu. S-au întors Bănică și P. Muntean, au venit Comănese, Pojar și Deaconu, Bălaș a revenit la Șurianu, s-a rezolvat transferul lui A. Fulea de la Industria Galda de Jos și înregimentarea lui Homorozan – Sportul Petrești.

Echipe:Șurianu: Pojar – Rahovean, R. Trif, Șt. Radu, M. Neagu – A. Fulea, Ludwig – Deaconu, Bălaș, P. Muntean – Val. Drăgan; au mai intrat Bănică, Comănese, Homorozan, Cl. Marcu, Tocu. Antrenor Doru Oancea.

Olimpia Aiud: Alexa – Sas, Ghirca, B. Ignat, Sz. Sziga, Si. Sziga, Iuonaș, Scrobotă, Șimandi, Drăgoi, C. Bucur; rezerve R. Țălnar, M. Ignat. Antrenor Remus Țălnar.

Dan COMȘA

FOTO: ARHIVĂ

Festival ofensiv al liderului Ligii a IV-a: Șurianu Sebeș – Olimpia Aiud 8-2 (3-1)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.