sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Eșec și în „derby-ul” subsolului de clasament: HCM Rm. Vâlcea – HC Alba Sebeş 32-26 (18-12)

Eșec și în „derby-ul” subsolului de clasament: HCM Rm. Vâlcea – HC Alba Sebeş 32-26 (18-12)

Publicat în 24.10.2015 la ora 13:17

hcm-ramnicu-valcea-hc-alba-sebesA fost un derby al subsolului ierarhiei, cu echipele clasate pe poziţii periculoase în privinţa retrogradării, gazdele – locul 12 cu 6 puncte (după trei eşecuri la rând), nou-promovata penultima, cu 4 puncte. Sebeșul nu a condus deloc într-un meci considerat capital, ultima egalitate fiind la 3-3.

Virgil Costea: „Spre deosebire de jocul de acasă cu HC Zalău, meciul nu a avut tensiunea așteptată. Iarăși am ratat foarte mult, a existat lipsă de concentrare, de angajament, ritm de jos și de responsabilitate, la unele jucătoare. Nu putem să mergem la nesfârșit cu unele jucătoare care luptă și altele privesc. Jocul de handbal este unul colectiv. Am dovedit că putem, dar la Vâlcea n-am, jucat ce trebuia. Era un meci de câștigate, erau trei puncte de care aveam nevoie. Nu ne-am prezentat la nivelul așteptat. Nu am reușit să demonstrăm că suntem o echipă adevărată, jumătate dintre jucătoare au fost spectatoare„, a declarat președintele Virgil Costea.

Pentru HC Alba Sebeş au punctat Alexandra Andrei – 7, Nicoleta Rusu – 6, Cristina Predoi – 4, Andreea Pătulean –  2,  Bianca Bogdan – 2, Ana Ciolan – 2, Andreea Antoce – 1, Nicoleta Safta 1, Lavinia Dobromir – 1, din lot au mai făcut parte Paula Vișan, Bianca Curmenț – Alina Șorodoc, Paula Hoha, Iulia Andrei, Elena Mitrache.

În etapa următoare, HC Alba Sebeş joacă în Sala „Florin Fleşeriu”, cu Corona Braşov, sâmbăta viitoare.

Facebook 

Eșec și în „derby-ul” subsolului de clasament: HCM Rm. Vâlcea – HC Alba Sebeş 32-26 (18-12)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.