sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Eșec pentru Sportul Sebeș și în al al doilea joc la faza zonală a juniorilor C de la Arad

Eșec pentru Sportul Sebeș și în al al doilea joc la faza zonală a juniorilor C de la Arad

Publicat în 07.06.2013 la ora 18:19

Sportul Sebeş a pierdut şi al doilea meci disputat la etapa de zonă a juniorilor C, de la Arad, 0-1 (0-1) cu Cetate Deva. Echipa pregătită de Doru Oancea părăseşte întrecerea, după două eşecuri, precedentul fiind 1-4 (1-2) cu Municipal Reşiţa (calificată în finală, unde va întâlni Atletico Arad).

Sportul-Sebes-Juniori-CAm ratat foarte multe ocazii şi dacă nu marchezi nu poţi să emiţi pretenţii. Din punctul meu de vedere, n-am avut nici noroc, cel puţin în meciul cu Deva. Aici e o grupă foarte foarte puternică. Eu spun că Poli Timişoara şi Atletico Arad ar putea să joace de la egal la egal cu seniorii din Liga a IV-a de la Dalia Sport Daia Română” a declarat la sfârşitul meciului antrenorul sebeşenilor Doru Oancea, care a mizat pe Albu – Popovici, Tomescu, Cucea, Cândea, Voinea, Bedelean, Ursu, Miş, Mian, Dup (au mai intrat Buligă, Cişmaş)

*Conjudeţenele – bilanţ negru!

Pe lângă Sportul Sebeş, nici FC Unirea Alba Iulia, cealaltă reprezentantă a judeţului Alba nu a realizat mai multe la etapa de zonă de la Tg. Mureş. Şi în contul “alb-negrilor” stau două înfrângeri, 0-3 cu Liberty Oradea şi 0-3 cu Ardealul Cluj (la “masa verde”). Echipa lui Vasile Ursu va mai juca cu FCM Tg. Mureş (sâmbătă, 8 iunie, ora 11.00). Aşadar, din patru confruntări, conjudeţenele nu au adunat nici măcar un punct, având un singur gol marcat şi 11 primite!

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.