sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Economie » Elis Pavaje a investit peste 3,5 milioane de euro în achiziţia şi moder­nizarea a trei fabrici

Elis Pavaje a investit peste 3,5 milioane de euro în achiziţia şi moder­nizarea a trei fabrici

Publicat în 08.02.2019 la ora 21:29

Producătorul de pavele şi borduri Elis Pavaje, din judeţul Alba, controlat de familia Goţa, a făcut în ultimul an investiţii de peste 3,5 milioane de euro, concretizate în achiziţia şi moder­nizarea a trei fabrici.

Circa 1 mil. euro au mers către preluarea fa­bricii de pavele din locali­tatea Vinţu de Jos (judeţul Alba), de la compania austriacă Fruhwald.

„În plus, tot în 2018, s-a achiziţionat o secţie de piatră cubică din Almaşu Mare (judeţul Alba), unde, începând din 2019, comercializăm piatră cubică pe mai multe tipodi­mensiuni, capacitatea de producţie ridicându-se la 5.500 de tone pe an“, spune Emil Goţa, directorul general al Elis Pavaje. De asemenea, compania a mai cumpărat, în a doua parte a anului 2018, şi o unitate de producţie de la Prefabricate Vest Bucureşti, deţinută, potrivit datelor de pe site-ul listafirme.ro, de firma Genesis Development Offices, a omului de afaceri Liviu Tudor, care deţine parcul de afaceri West Gate.

Linia de la Prefabricate Vest va fi integrată în platforma de la Vinţu de Jos. Pentru refacerea platformelor de producţie achiziţionate, pentru construcţia halelor şi repunerea în funcţiune a utilajelor, Elis Pavaje are un buget de 2,5 milioane de euro.

Sura: zf.ro

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.