sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Eleva Ramona Gabriela Șerban, de la Liceul Tehnologic Sebeș, s-a clasat pe locul I la faza națională a Olimpiadei de Limba Italiană

Eleva Ramona Gabriela Șerban, de la Liceul Tehnologic Sebeș, s-a clasat pe locul I la faza națională a Olimpiadei de Limba Italiană

Publicat în 10.04.2018 la ora 11:25

O elevă a Liceului Tehnologic Sebeș, Gabriela Ramona Șerban, s-a clasat pe primul loc la Olimpiada Națională de Limba Italiană, obținând 95,50 de puncte. De asemenea, la Olimpiada de Spaniolă, eleva Maria Șuteu, de la Colegiul Național ”Titu Maiorescu” Aiud, s-a clasat pe locul I.

Olimpiada Națională de Limbi Romanice, italiană și spaniolă, s-a desfășurat în perioada 3-6 aprilie, la Târgoviște.

Ramona Gabriela Șerban, din clasa a X-a, s-a clasat pe primul loc la italiană, în vreme ce George Gabriel Sasu, de la Colegiul Național ”HCC” din Alba Iulia, s-a clasat pe locul 11.

Niță Roberta Maria, din clasa a IX-a, de la Colegiul HCC din ALba Iulia, s-a clasat pe locul 2, după ce a obținut 98,50 de puncte. La clasa a IX-a, un rezultat bun a fost obținut și de Ardeleanu Ștefania Adela, care a obținut 94 de puncte.

La clasa a XI-a, Iulia Alessia Băluțiu a obținut locul 2, având 92,32 de puncte, iar la clasa a XII-a, Diana Ichim, de la Colegiul David Prodan Cugir, a obținut locul III.

Denissa Claudia Băluțiu, din clasa a VII-a, de la Școala Generală Nr. 3 din Cugir, a obținut locul 2, în vreme ce Vaida Aida, de la aceeași școală și an de studiu, s-a clasat pe locul 9.

De asemenea, la olimpiada de spaniolă, Ionela Adela Goia, elevă în clasa a X-a, de la Colegiul Tehnic ”Apulum” din Alba Iulia, ocupă poziția a 8-a.

Totodată, locul I la Spaniolă a fost obținut de eleva de clasa a VIII-a Maria Șuteu, de la Colegiul Național ”Titu Maiorescu” Aiud, ea obținând 93.5 puncte.

Eleva Ramona Gabriela Șerban, de la Liceul Tehnologic Sebeș, s-a clasat pe locul I la faza națională a Olimpiadei de Limba Italiană
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.