sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Două penalty-uri readuc trupa lui Doru Oancea în fotoliul de lider: FC Micești – Sportul Petrești 1-3 (0-1)

Două penalty-uri readuc trupa lui Doru Oancea în fotoliul de lider: FC Micești – Sportul Petrești 1-3 (0-1)

Publicat în 16.09.2018 la ora 13:45

FC Micești și Sportul Petrești, invincibile după primele trei runde, s-au întâlnit în derby-ul etapei a 4-a din Liga a 4-a, echipa lui Doru Oancea impunându-se cu scorul de 3-1 (1-0), după un meci disputat în zodia penalty-urilor.

Două lovituri de la 11 metri transformate de P. Muntean (7) și Bălaș (64) au înclinat balanța și amfitrionii solicitând două lovituri de pedeapsă în primul mitan, la Mucea (35) și Ov. Stancu (41) – henț, cel puțind două dintre cele 4 faze enunțate fiind cu probleme.

Al treilea gol a fost reușit de Ludwig, șut din careu, în minutul 79, într-un final în care gazdele au căzut și moral. În minutul 84, Mucea a înscris golul de onoare, dintr-o lovitură liberă executată în dreapta lui Fl. Dobre. În minutul 90+2, Ruscă a lovit transversala cu un șut de la mare distanță

Sportul Petrești are maximum de puncte după 4 runde depășind la golaveraj pe Voința Stremț.

Candidata la promovare a deschis scorul după un penalty acordat la semnalizarea asistentului H. Dan (Aiud), pentru henț la I. Avram, fază la limită, în care a fost greu de identificat elementul intenționat. P. Muntean a transformat lovitura de pedeapsă (7), însă echipa lui Oancea nu s-a descurcat prea bine în “Groapă”. Starea terenului (denivelat) și ambiția amfitrionilor au anulat plusul de valoare și meciul s-a transformat într-o luptă surdă în zona neutră. Ba mai mult, amifitrionii au pus probleme și au amenințat prin Mucea (29). Două situații de penalty au existat în dreptul gazdelor până la pauză, Mucea (35) – tragere de tricou și Ov. Stancu (41) – henț, însă centralul Ad. Damian (Blaj) s-a dovedit inflexibil în fața protestelor echipei miceștene.

La reluare, ocazie imensă pentru FC Micești, prin „căpitanul” Tripșa, scăpat singur cu Fl. Dobre, ce l-a înlocuit pe Manciulea, însă șutul acestuia, la colțul lung s-a dusă alături (59). Un nou penalty pentru vizitatori, produs de același I. Avram la un duel cu D. Ianc, iar Bălaș a trasformat simplu din punctul cu var, liniștind lucrurile.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.