sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Debut cu dreptul în retur: CS Timişoara – HC Alba Sebeş 23-25 (9-14)

Debut cu dreptul în retur: CS Timişoara – HC Alba Sebeş 23-25 (9-14)

Publicat în 01.02.2014 la ora 13:23

cs_timisoara__hc_alba_sebesFormaţia HC Alba Sebeş a debutat în primul meci oficial din 2014 cu o victorie externă, scor 25-23 (14-9), după un final trăit cu emoţii, meci cu CS Timişoara, contând pentru etapa a 13-a a Seriei B din Divizia A.

Din Seria B a fost exclusă HC Vlady Oradea, pentru două neprezentări, rezultatele anterioare fiindu-i anulate. “A fost un joc bun pe care l-am dominat de la început până la sfârşit, le felicit pe fete, este o victorie care ne conferă linişte în perspectiva următoarelor meciuri. Nu s-a pus nici un moment problema învingătoarei. Aveam 23-15 în minutul 52, iar scorul s-a strâns pe fondul multiplelor eliminări din tabăra noastră“, a declarat antrenorul Alexandru Weber. Timişorencele aflate pe locul 8 veneau după 3 succese în “Constantin Jude”, dar au fost lipsite de aportul pieselor cheie Alina Crapciu-Cioriciu, golgeter îndoliat, aflată la parastasul tatălui, şi Alina Marin (fostă semifinalistă de Champions League),accidentată.

• Dobromir de neoprit

Partida a început cu întârziere substanţială, din pricina unui antrenament efectuat de… echipa de baschet BC Timba Timişoara, iar “7″-le de start a oaspetelor a fost Suba – Bogdan, Malac, Chirilă, Ciolan, Dobromir şi Bonea. În distribuţia Sebeşului s-au regăsit şi două jucătoare ce au evoluat în trecut la Timişoara, Malac şi Munteanu.

Sebeşul s-a distanţat din start 3-0 (min. 4), 13-6 (min. 24), la pauză fiind un avantaj liniştitor. S-a mers pe aceleaşi coordonate şi la reluare, cu vizitatoarele la timonă, conduse imperial de Lavinia Dobromir – de neoprit în acest joc.

• Final periculos

La 16-23, elevele lui Weber şi-au permis momente de relaxare, astfel că timişorencele s-au apropiat la numai 3 goluri (20-23 şi 21-24), Pentru HC Alba Sebeş au marcat Lavinia Dobromir – 7 goluri, Marcela Malac – 4, Paula Chirilă – 4, Ana Ciolan – 3, Adriana Tamaş – 3, Mădălina Bonea – 2, Anişoara Marcu – unul, Irina Munteanu – unul, din tot mai făcând parte Viorica Suba, Dana Vălean, Lenuţa Mormeci – Simina Neag, Bianca Bogdan, Andreea Petre, Paula Hoha şi Alexandra Oncu. Conjudeţenele au 25 de puncte (8 succese, un egal şi două eşecuri) şi 6 victorii la rând şi se clasează pe locul patru, iar etapa viitoare, sâmbătă, la ora 18.00, joacă în Sala “Florin Fleşeriu” cu Universitatea “C. Brâncuşi” Tg. Jiu, locul 7.

FOTO: sporttim.ro

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.