sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Comunicatul CNADNR în urma accidentului în lanț produs în această dimineață pe autostrada A1

Comunicatul CNADNR în urma accidentului în lanț produs în această dimineață pe autostrada A1

Publicat în 22.12.2013 la ora 13:38

narcis-neagaComunicat CNADNR: “În urma evenimentului rutier produs în data de 22.12.2013, ora 08:30, pe raza administrativă a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişora, Secţia de Drumuri Naţionale Deva, pe sectorul de autostradă Sebeș-Cunța, Calea 1, km  293+000, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile și a neadaptării vitezei la condiţiile de  carosabil alunecos precum și a nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în mers între  autovehicule, conducerea CNADNR SA, prin Domnul Director General Narcis Ștefan Neaga a dispus următoarele:

• Începerea imediată a cercetării disciplinare a factorilor responsabili de  producerea evenimentului precum și aplicarea sancțiunilor corespunzătoare  după finalizarea cercetării disciplinare.

• Suspendarea din funcție a Domnului Mallasz Robert, Șeful Centrului de  Întreținere și Coordonare Pianu pe perioada cercetării împrejurărilor care au  condus la producerea evenimentului.

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România precizează că  acțiunea de combatere a producerii poleiului a început la ora 3.00 prin acționarea cu 3 ( trei)  utilaje care au răspândit o cantitate de 16 tone de material antiderapant. La ora 6.00 pe  sectorul de autostradă Sebeș-Turda s-a efectuat o revizie pentru stabilirea măsurilor de  acționare. La ora 8.40 pe sectorul de autostradă cuprins între km 293- km 316, s-a acționat  prin răspândirea a 32 tone de sare cu 2 ( două) autobasculante cu lamă si răspânditor pe  sensul Pianu-Cunța și cu 2 ( două ) Unimog-uri pe sensul Cunța-Pianu.

Circulația se desfășoară normal pe sensul de mers Cunța-Sebeș, fiind închisă pe sensul de  mers Sebeș-Cunța până la finalizarea cercetărilor Poliției.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.