sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Cheltuieli nejustificate la Primăria Câlnic

Cheltuieli nejustificate la Primăria Câlnic

Publicat în 13.03.2018 la ora 15:31

Potrivit unui raport al Curții de Conturi – Camera de Conturi Alba, în urma unui audit financiar întreprins la Primăria Câlnic în toamna anului trecut, au rezultat prejudicii în valoare de 23.000 de lei.

1. În perioada octombrie 2014 – martie 2017, Unitatea Administrativ Teritorială Câlnic a efectuat cheltuieli de personal nelegale în sumă totală de 13.000 de lei prin acordarea unor drepturi salariale necuvenite, unui număr de trei funcționari publici, fără respectarea prevederilor legale în domeniu.

2. Au fost majorate nejustificat cheltuielile de capital ale UAT Câlnic, cu suma de 10.000 de lei, prin acceptarea la plată și decontarea unui articol de cheltuieli, reprezentând 20 de bucăți de cămine de vizitare, care nu au fost regăsite pe teren, a fi executate la dimensiunile și caracteristicile înscrise în ofertă și în situațiile de lucrări prezentate spre decontare, în cazul obiectivului de investiții Rețele de distribuție apă potabilă în localitatea Câlnic, județul Alba, obiectiv finanțat din fonduri MDRAP, primite în baza OG nr.28/2013.

În timpul auditului au fost calculate majorări în sumă de 3 mii lei, se arată în raportul Curții de Conturi.

I. P.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.