sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Cântăreața Feli Donose, originară din Sebeş, are șanse reale să reprezinte România la Eurovision – 2018 cu piesa „Bună de iubit”

Cântăreața Feli Donose, originară din Sebeş, are șanse reale să reprezinte România la Eurovision – 2018 cu piesa „Bună de iubit”

Publicat în 21.02.2018 la ora 10:00

Feli Donose, nascută în data de 15 iunie 1986, la Sebeș, cunoscută mai bine sub numele de scenă Feli, este o cântăreață și compozitoare româncă care a devenit cunoscută odată cu participarea la emisiunea-concurs Vocea României în anul 2012.

Debutul în muzică a avut loc în adolescență, când a fost atât vocea, cât și compozitoarea trupei pop-rock, Aliens. Feli a colaborat cu Edi Schneider cunoscut ca DJ Phantom, iar apoi s-a îndreptat spre genul hip-hop, unde s-a implicat în câteva proiecte muzicale alături de Grasu XXL, Puya sau Guess Who.

În acest an, artista îşi încearcă norocul participând la Selecția Națională Eurovision cu piesa „Bună de iubit”, fiind una dintre favorite până în momentul de față în cadrul tuturor sondajelor referitoare la acest concurs.

Feli a declarat într-un interviu recent faptul că piesa „Bună de iubit” o face să se simtă cea mai iubită de pe pământ, transmițând un mesaj feminist.

Concursul Eurovision înseamnă foarte mult pentru artistă, aceasta înscriind piesa în Selecția Națională la cererile numeroase ale fanilor, pe care Feli îi numeşte plină de entuziasm „prieteni virtuali”.

Pentru a o urmări şi vota pe Feli, sau pe restul concurenților din cadrul Selecției Naționale, puteți viziona marea finală duminică, 25 februarie 2018, de la ora 21:00 pe TVR 1 sau pe TVR HD.

Adriana Moga

Cântăreața Feli Donose, originară din Sebeş, are șanse reale să reprezinte România la Eurovision – 2018 cu piesa „Bună de iubit”
4.7 (94%) 10 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.