sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Bătaie la o agenție de modeling din Alba Iulia provocată de un bărbat din Sebeș

Bătaie la o agenție de modeling din Alba Iulia provocată de un bărbat din Sebeș

Publicat în 28.07.2016 la ora 13:43

jandarmi-amenda-sebesUn bărbat din Sebeș, nemulțumit de serviciile unei agenții de modeling din Alba Iulia, s-a deplasat la sediul acesteia și a solicitat restituirea integrală a sumei de bani pe care a plătit-o, însă ceea ce a urmat a fost un scandal de proporții. 

Incidentul s-a petrecut miercuri, 27 iulie 2016, în jurul orei 16.00, când un echipaj de jandarmerie a fost sesizat prin apel la 112 să se deplaseze pe Bulevardul Transilvaniei la sediul unei agenții de modeling pentru a interveni la un scandal.

Motivul conflictului l-a constituit faptul că un bărbat din municipiul Sebeș a încheiat un contract de prestări servicii cu agenția respectivă pentru fiul său minor. Bărbatul a achitat o sumă de bani, însă ulterior a revenit la sediul agenției împreună cu fiul și soția sa și manifestându-și nemulțumirea față de serviciile menționate în contract a solicitat să-i fie restituită suma de bani. De aici au început discuțiile contradictorii, iar până la violențele fizice nu a mai fost decât un singur pas. Membrii familiei nemulțumite și angajații agenției au început să se împingă și să se lovească reciproc, în urma altercației fiind distrus un birou.

În urma intervenției echipajului de jandarmerie, conflictul a fost aplanat, în cauză întocmindu-se proces-verbal de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri și alte violențe și distrugere. Actele procedurale întocmite cu această ocazie vor fi înaintate Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor.

Facebook 

Bătaie la o agenție de modeling din Alba Iulia provocată de un bărbat din Sebeș
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.