sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Bărbat de 79 de ani din Vințu de Jos reținut de polițiști, după ce și-ar fi amenințat un vecin folosindu-se de un topor

Bărbat de 79 de ani din Vințu de Jos reținut de polițiști, după ce și-ar fi amenințat un vecin folosindu-se de un topor

Publicat în 22.11.2019 la ora 14:58

Ieri, 21 noiembrie 2019, polițiștii Secției 2 Poliției Rurală Vințu de Jos au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un vârstnic, de 79 de ani, din comuna Vințu de Jos, care este cercetat pentru distrugere, amenințare, violare de domiciliu și lovire sau alte violențe.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în dimineața zilei de 21 noiembrie, în jurul orei 08.00, pe fondul unei sentiment de dușmănie purtat vecinului său, ar fi distrus încuietoarea de la poarta acestuia, ar fi pătruns, fără drept în curte și i-ar fi adresat amenințări cu moartea. Mai mult, vârstnicul ar fi devenit violent, lovindu-l pe vecinul său, un bărbat de 48 de ani, cu o scândură, peste spate.

Vârstnicul mai este cercetat, într-un alt dosar penal, pentru fapte de amenințare și violare de domiciliu, săvârșite în urmă cu aproximativ o lună de zile, a căror victimă a fost același vecin.

În cursul zilei de azi, 22 noiembrie, reținutul va fi prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.