sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Bărbat de 73 de ani bătut de prietenul de pahar și abandonat pe o stradă din Lancrăm în stare de inconștiență

Bărbat de 73 de ani bătut de prietenul de pahar și abandonat pe o stradă din Lancrăm în stare de inconștiență

Publicat în 08.06.2016 la ora 14:18

ambulanta_smurdIeri, 7 iunie 2016, în jurul orelor 20.10, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Veche din Lancrăm se află o persoană căzută, victima unei agresiuni.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că victima, în vârstă de 73 de ani, din Lancrăm, s-a întâlnit pe stradă cu un bărbat în vârstă de 60 de ani, din aceeaşi localitate, iar pe fondul consumului de alcool între cei doi a avut loc o discuţie în contradictoriu.

În aceste împrejurări, bărbatul de 73 de ani ar fi fost lovit în zona feței, s-a dezechilibrat şi a căzut, suferind leziuni la cap. Victima a fost transportată, în stare gravă, la spitalul din Alba Iulia unde a rămas internată.

Cercetările sunt continuate, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora şi de evoluţia stării de sănătate a victimei, să fie făcută încadrarea juridică finală a faptei.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Bărbat de 73 de ani bătut de prietenul de pahar și abandonat pe o stradă din Lancrăm în stare de inconștiență
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.