sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Astăzi, în meci amical: Sportul Petrești – Unirea Alba Iulia 0-5 (0-1)

Astăzi, în meci amical: Sportul Petrești – Unirea Alba Iulia 0-5 (0-1)

Publicat în 10.08.2018 la ora 20:59

Sportul Petrești și Unirea Alba Iulia s-au duelat, astăzi, într-un meci de verificare, ultima repetiție înaintea fazei secunde a Cupei României de săptămâna viitoare, câștigat cu 5-0 (1-0) de formația oaspete, care a beneficiat de nu mai puțin de trei lovituri de pedeapsă.

Pata de culoare a jocului a fost Gicu Grozav, „decarul” echipei naționale, care s-a întors după un an de zile la Unirea Alba Iulia, echipa sa de suflet, acesta marcând un gol în minutul 81, o „scăriță” elegantă din penalty, acordat pentru henț!!!

Golurile au fost înscrise de P. Păcurar (37), Selagea (62, penalty), Davidaș (69), Gicu Grozav (81, penalty), S. Mureșan (82, penalty)

Internaționalul României a fost protagonistul actului întâi, contribuind decisiv cu o pasă către P. Păcurar, care a marcat cu calm pe lângă portarul advers (min. 37). La reluare, căpitanul oaspeților Seleagea a transformat un penalty, majorând scorul în minutul 62 (faultat Davidaș). Același Gicu Grozav a ieșit la rampă la golul de 3-0, șut violent în transversală, balonul fiind reluat în plasă de Davidaș (69) – juniorul revelație al perioadei de pregătire. În minutul 78, Goguța a trimis în bara dreaptă. Ultimul penalty pentru vizitatori a fost transformat de S. Mureșan (85. tot el faultat în faza anterioară)

„Supervizată” de antrenorii Metalurgistului Cugir Călin Moldovan și Lucian Itu, care și-au urmărit adversarul de miercuri din Cupa României, confruntarea s-a dovedit una interesantă, dar în același utilă pentru combatante. Ocaziile au alternat la ambele buturi, mai periculoși fiind „alb-negrii”, portarul M. Lazăr (ex-Transalpina Șugag) făcând minuni în fața lui P. Păcurar, Cl. Oara sau P. Păcurar. La amfitrioni a revenit Ludwig (Performanța Ighiu), împrumutat în contul juniorului T. Mărginean. Uniriștii continuă negocierile cu Industria Galda de Jos pentru Silviu Mureșan (a cărui zi de naștere este mâine), propunând la schimb un junior.

Sportul Petrești: M. Lazăr – Rahovean, Gavriluță, Panfiloiu, Ov. Stancu – Ludwig, Buligă – D. Ianc, Bălaș, Ad. Lăcătuș – Afrapt; rezerve Fl. Dobre, Cr. Popa, Coltor, P. Muntean, G. Oltean. Antrenor Doru Oancea. Absenși, din diverse motive, Samoilă, Javla, S. Gheorghe și Borșoi.

Unirea Alba Iulia: Sporea – F. Morar, Potopea, I. Grozav, Ad. Matei – Al. Giurgiu – Cl. Oara, Selagea, P. Păcurar, Davidaș – Gicu Grozav; după pauză Căt. Suciu, Onacă, Scrob, Cl. Marcu, Goguța, Cr. Păcurar, S. Mureșan, Tat, T. Mărginean. Antrenori Adrian Bicheși, Marcel Rusu și Raul Oargă.În tot mai sunt R. Ivan (ex-Vitorul Pitești), Vitinha (recuperare), Petruse, Boboia, Bîrdea, Adam, Pojar (menajați pentru meciul juniorilor Under 19). S. Iacșa și Captiu nu s-au mai prezentat, renunțând la fotbal!

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.