sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Antrenorul Paul Ciucă acuzat că ar fi lovit cu pumnul un jucător la un meci de fotbal disputat astăzi la Daia Română

Antrenorul Paul Ciucă acuzat că ar fi lovit cu pumnul un jucător la un meci de fotbal disputat astăzi la Daia Română

Publicat în 11.02.2018 la ora 20:30

Antrenorul Industriei Galda de Jos, Paul Ciucă, este acuzat de cei de la Voința Stremț că a lovit cu pumnul un jucător, astăzi, în timpul meciului cu Spicul Daia Română. Meciul s-a întrerupt iar fotbalistul agresat a fost dus de un echipaj SMURD la Spitalul Municipal din Sebeș.

”Un eveniment reprobabil s-a întâmplat astăzi la amicalul disputat de echipa noastră împotriva celor de la Spicul Daia Romana. Marele profesor, antrenorul celor de la Industria Galda de Jos, Paul Ciuca a lovit cu pumnul unul dintre jucătorii echipei noastre, acesta fiind transportat la spitalul Sebeș, meciul fiind întrerupt în minutul 75.

 Au fost sesizate organele abilitate și sa întocmit un o plângere la poliție. Așteptăm să se facă dreptate, astfel de incidente nu ar trebui sa le vedem pe terenul de fotbal , cu atât mai mult când actorul principal este un profesor de sport și antrenorul unei echipe de liga a-3 a a județului nostru”, a scris reprezentantul echipei Voința Stremț pe rețeaua de socializare.

Antrenorul Paul Ciucă acuzat că ar fi lovit cu pumnul un jucător la un meci de fotbal disputat astăzi la Daia Română
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.