sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Alexandru Weber și-a trimis fosta echipă înapoi în Divizia A: HC Alba Sebeș – Măgura Cisnădie 20-31 (9-15)

Alexandru Weber și-a trimis fosta echipă înapoi în Divizia A: HC Alba Sebeș – Măgura Cisnădie 20-31 (9-15)

Publicat în 31.01.2016 la ora 16:16

magura-cisnadie-dupa-victoria-de-la-sebesHC Alba Sebeș a pierdut ieri seară, fără drept de apel, meciul disputat în Sala „Florin Fleșeriu” împotriva formației Măgura Cisnădie 20-31 (9-15).

Întâlnirea a reprezentat un derby al codașelor, între două vecine în subsolul ierarhiei, în cadrul etapei a 18-a a Ligii Naţionale de handbal feminin.

Președintele HC Alba Sebeș, Costea Virgil, a afirmat, dezamăgit de prestația sportivelor, că doar cu două jucătoare nu poți face primăvară, criticând și antrenorul sebeșan, Seviştean Popa

”Meciul nu a fost pregătit temeinic. Căpitanul echipei (n.a. Șorodoc Alina) și antrenorul au dat dovadă de neprofesionalism în pregătirea lui. A fost un meci dominat de Măgura Cisnădie în fața unui public numeros de 700 de spectatori. Un joc cu o prestanță mediocră, fără nicio atitudine, nicio ambiție, nici din partea antrenorilor, nici din partea unor jucătoare. Cu două jucătoare nu poți face primăvară și cu un antrenament pregătit la distanță nu putem să câștigăm meciurile pe care ni le-am propus pentru rămânerea în Liga Națională de handbal feminin. Meciul cu Cisnădie s-a concretizat printr-o înfrângere dezamăgitoare”, a spus Costea Virgil.

HC Alba Sebeș: Pătulean Andreea – (7 goluri), Ciolan Ana – (5 goluri), Dobromir Lupșe Lavinia – (2 goluri), Safta Nicoleta – (2 goluri), Rusu Nicoleta – (2 goluri), Andrei Iulia – (1 gol) Mitrache Elena – (1 gol), Șorodoc Alina, Dina Ana Maria, Pătuleanu Mihaela, Predoi Cristina, Cornel Bianca. Au mai fost prezente la teren: Bogdan Bianca și Hoha Paula.

Facebook 

Alexandru Weber și-a trimis fosta echipă înapoi în Divizia A: HC Alba Sebeș – Măgura Cisnădie 20-31 (9-15)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.