sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » 22-23 octombrie 2016: Pensiunea „Casa Bună”, din comuna Gârbova de Sebeș, organizează un Târg tradițional cu produse de sezon la prețuri de producător

22-23 octombrie 2016: Pensiunea „Casa Bună”, din comuna Gârbova de Sebeș, organizează un Târg tradițional cu produse de sezon la prețuri de producător

Publicat în 19.10.2016 la ora 18:20

targ-traditional-casa-buna-garbova-de-sebes-oct-2016În zilele de 22 și 23 octombrie 2016, comuna Gârbova de Sebeș va fi gazda unui Târg tradițional, care își propune să susțină producătorii de produse tradiționale și micii fermieri din zonă.

Destinat tuturor celor care preferă preparatele bio, de casă, târgul se va desfășura cu începere de la ora 10.00, la Pensiunea „Casa Bună” din localitate, și va fi asezonat cu un spectacol de muzică populară.

Cei care vor fi prezenți, în acest weekend, la Târgul tradițional din comuna Gârbova de Sebeș, vor avea ocazia să-și achiziționeze bunătăți de sezon la prețuri de poducător: de la dulceață de casă, sirop, miere, brânză, vin, coniac, pălincă, și alte produse tradiționale, transmit organizatorii.

Potrivit acestora, din cadrul târgului nu vor lipsi mâncărurile gătite, astfel vizitatorii vor ocazia să guste din preparatele specifice zonei. Aceștia vor fi întâmpinați la târg cu sarmale, ceaun de porc, dar și cu alte bunătăți, iar întreaga atmosferă va fi întreținută de interpreta de muzică populară Alina Secășan.

De asemenea, pentru cei care doresc să cunoască comuna Gârbova de Sebeș și istoria acesteia este pregătită o vizită la „Turnul Slăninilor” din localitate, accesul în turn fiind din partea casei.

Facebook 

22-23 octombrie 2016: Pensiunea „Casa Bună”, din comuna Gârbova de Sebeș, organizează un Târg tradițional cu produse de sezon la prețuri de producător
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.