sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Economie » Producătorul de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeș estimează ca va încheia acest an cu o cifră de afaceri cu 17% mai mare decât cea realizată anul trecut

Producătorul de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeș estimează ca va încheia acest an cu o cifră de afaceri cu 17% mai mare decât cea realizată anul trecut

Publicat în 30.10.2018 la ora 21:18

Firma Savini Due din Sebeş, controlată de omul de afaceri italian Piersante Savini, estimează că va încheia anul în curs cu o cifră de afaceri de 30 mil. euro, în creştere cu aproximativ 17% faţă de 2017, potrivit calculelor ZF făcute pe baza datelor transmise de companie şi a celor de la Ministerul Finanţelor.

Compania a înregistrat în primele nouă luni din acest an o creştere de aproximativ 14% a cifrei de afaceri, faţă de aceeaşi perioadă din 2017, în principal datorită diversificării ofertei şi a proiectelor dedicate clienţilor.

Producătorul de mobilier pentru baie din Sebeş a avut anul trecut o cifră de afaceri de 117,4 mil. lei (peste 25,7 mil. euro), un profit net de 9,4 mil. lei (peste 2 mil. euro) şi un număr mediu de 379 de angajaţi, potrivit datelor publice.

Savinidue este o companie producătoare de mobilier de baie și capace pentru vasul de toaletă, care în cursul anilor a crescut și s-a dezvoltat, mărindu-și gama de produse, oferind clienților un sortiment vast și detaliat, de la mobilier din lemn masiv la mobilier modern vopsit, precum și o gamă amplă de capace wc din mdf.

Caracterizată de o penetrare profundă a piețelor europene, în acest moment Savinidue, cel mai mare producător de mobilier de baie din România, își distribuie produsele în Italia, Austria, Bulgaria, Grecia, Cehia, România, Ungaria, Germania și Ucraina.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.