sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Victorie dramatică pentru Weber împotriva lui Teanu Popa: Măgura Cisnădie – HC Alba Sebeş 23-22 (13-10)

Victorie dramatică pentru Weber împotriva lui Teanu Popa: Măgura Cisnădie – HC Alba Sebeş 23-22 (13-10)

Publicat în 12.09.2015 la ora 21:52

magura-cisnadie-2015Partida dintre Măgura Cisnădie și HC Alba Sebeş, încheiată cu scorul de 23-22 (13-10), a fost derby-ul nou-promovatelor în Liga Naţonală de handbal feminin, meciul disputându-se între formaţii conduse de antrenori din Sebeş, Alexandru Weber respectiv Seviştean Popa.

Măgura a realizat primul succes în elită, iar HC Alba Sebeș a pierdut al 4-lea meci. Scorul a fost strâns până la 10-10, când gazdele au marcat de 3 ori consecutiv în finalul primei reprize. Cursa de urmărire a Sebeșului a însemnat o apropiere la un gol (15-16), însă avantajul a fost decisiv până la final, trupa lui Weber ajungând să conducă cu 23-20. Ultimele două reușite ale oaspetelor n-au însemnat nimic, decât reducerea diferenței.

Nu sunt mulțumit de joc, deși am evoluat mai bine decât în precedentele confruntări. Din păcate am pierdut iar, un meci în care aveam mari speranțe„, a precizat Virgil Costea, președintele oaspetelor.

Golurile oaspetelor au fost înscrise de Alexandra Andrei – 7, Nicoleta Rusu – 5, Alina Șorodoc – 3, Andreea Pătulean și Andreea Antoce – 2, Nicoleta Safta – 1, Ana Ciolan – 1, Lavinia Lupșa (fostă Dobromir) – 1.

În etapa următoare, HC Alba Sebeş joacă în Sala „Florin Fleşeriu”, vineri, 18 septembrie, cu Universitatea Alexandrion Cluj.

Facebook 

Victorie dramatică pentru Weber împotriva lui Teanu Popa: Măgura Cisnădie – HC Alba Sebeş 23-22 (13-10)
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.