sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Vali Drăgan și-a făcut datoria și echipa lui Manea continuă să spere la promovare: Euro Șpring – Șurianu Sebeș 0-1 (0-0)

Vali Drăgan și-a făcut datoria și echipa lui Manea continuă să spere la promovare: Euro Șpring – Șurianu Sebeș 0-1 (0-0)

Publicat în 08.05.2016 la ora 19:46
   

surianu-sebes-muresul-vintu-apr-2016Șurianu Sebeș a învins în deplasare pe Euro Șpring, scor 1-0 (0-0), cu o reușită de senzație a golgheterului Ligii a IV-a Vali Drăgan (min. 55), iar echipa lui Mihai Manea se menține în calculele promovării, situându-se la doar două puncte de primele clasate Mureșul Vințu și Viitorul Sântimbru.

Lupta la vârf rămâne încinsă, cu cele trei formații angrenate în bătălia pentru baraj, deși în această rundă Mureșul a urcat pe prima poziție, a recuperat 7 puncte avute deficit la mijlocul sezonului și beneficiază de un program mai facil și rezultate directe favorabile cu contracandidatele.

Vizitatorii au rămas în inferioritate numerică în minutul 65, când Rahovean a văzut cartonașul roșu.

Șurianu a câștigat într-o deplasare complicată, împotriva unui oponent ce a avut multiple absențe din efectiv. Oaspeții au dominat jocul, au ratat marile ocazii, dar au și tremurat serios în secvențele de final. Sebeșul a depășit sincopa numită remiza de pe „Cetate” și speră în continuare.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.