sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Un nou succes pentru gruparea din „Arini” în cantonamentul Centralizat de la Codlea: Şurianu Sebeş – FC Braşov (juniori) 4-1 (1-1)

Un nou succes pentru gruparea din „Arini” în cantonamentul Centralizat de la Codlea: Şurianu Sebeş – FC Braşov (juniori) 4-1 (1-1)

Publicat în 10.02.2016 la ora 18:11

surianu-sebes-rapid-teius-nov-2015Cel de-al doilea meci amical disputat pe parcursul cantonamentului centralizat de la Codlea de Şurianu Sebeş a însemnat un duel cu o selecţionată de la FC Braşov, compusă din juniori şi jucători ce au evoluat mai puţin.

Trupa lui Mihai Manea s-a impus cu scorul de 4-1 (1-1), după ce a fost condusă, golurile fiind realizate de G. Toma, P. Muntean – 2 și Coltor. „Echipa s-a mișcat bine, în condițiile în care noi punem accentul pe pregătirea fizică și am întâlnit un adversar tânăr, ce ne-a pus destule probleme„, a comentat Mihai Manea.

Pentru Șurianu au jucat următorii: D. Pop – Rahovean, Trif, Todea, G. Toma – I. Grozav, Trifa, Lăcătuș, Marcu, N. Găldean – Val. Drăgan; iar după pauză a intrat restul efectivului cu excepțiile numite Gânscă și Borșoi.

Ultimul meci este sâmbătă, cu Olimpic Cetate Râşnov (lider în liga a 4-a braşoveană).

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Un nou succes pentru gruparea din „Arini” în cantonamentul Centralizat de la Codlea: Şurianu Sebeş – FC Braşov (juniori) 4-1 (1-1)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.