sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Un bărbat din Vinţu de Jos a predat poliţiei suma de 1.100 de lei pe care a găsit-o în piaţa din Sebeş

Un bărbat din Vinţu de Jos a predat poliţiei suma de 1.100 de lei pe care a găsit-o în piaţa din Sebeş

Publicat în 08.11.2017 la ora 11:57

Marți, 6 noiembrie 2017, la Poliţia Municipiului Sebeş s-a prezentat un bărbat de 50 de ani, din comuna Vinţu de Jos, judeţul Alba, care a predat suma de 1.100 de lei despre care a declarat că a găsit-o, cu câteva zile în urmă, în piaţa agroalimentară din municipiul Sebeş.

Se pare că, suma de bani fusese uitată pe taraba cu legume unde vindea mama bărbatului, iar la sfârșitul zilei, când bărbatul şi-a ajutat mama să adune marfa de pe tarabă, punga cu bani a fost găsită.

Fiind o persoană extrem de cinstită, bărbatul a încercat, din proprie iniţiativă, să găsească proprietarul banilor, iar pentru aceasta a apelat la un post local de radio unde a fost difuzat un anunţ privind găsirea sumei de bani.

În cele din urmă a apelat la ajutorul poliţiei, iar în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suma de bani aparţine unei femei  de 76 de ani, din comuna Gârbova, care, de altfel, sesizase poliţia cu privire la dispariţia acesteia în condiţii necunoscute.

Banii i-au fost restituiţi femeii, iar poliţiştii l-au felicitat pe bărbatul ce a dat dovadă de un spirit civic desăvârşit.

Facebook 

Un bărbat din Vinţu de Jos a predat poliţiei suma de 1.100 de lei pe care a găsit-o în piaţa din Sebeş
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.