sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Un bărbat din Sebeş riscă să fie cercetat penal după ce jandarmii l-au surprins în timp se sustrăgea o uşă metalică

Un bărbat din Sebeş riscă să fie cercetat penal după ce jandarmii l-au surprins în timp se sustrăgea o uşă metalică

Publicat în 16.03.2016 la ora 11:25

jandarmi-amenda-sebesAlertat de un grup de copii, marţi, 15 martie, la ora 19.25, un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă în cartierul Lucian Blaga din municipiul Sebeş deoarece exista suspiciunea că o persoană a sustras un bun public. Este vorba de uşa unui gard împrejmuitor confecţionat de administraţia locală în jurul unei ghene de gunoi pentru a împiedica împrăştierea resturilor menajere.

Pe baza informaţiilor oferite de copii, echipajul de jandarmerie a acţionat pentru prinderea suspectului de furt. În scurt timp, la câteva străzi distanţă, a fost observat un bărbat care fugea cu obiectul sustras. Acesta a fost avertizat să se oprească, moment în care şi-a abandonat încărcătura şi a încercat să se facă nevăzut printre blocuri. A fost urmărit de jandarmi şi prins după câteva zeci de metri. Identificat ca fiind C.S. (59 de ani), cu domiciliul în Sebeş, acesta a spus jandarmilor că a sustras respectiva uşă metalică deoarece dorea să o valorifice în interes personal la un centru de colectare a fierului vechi.

În cauză a fost întocmit un proces verbal de constatare care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Sebeş pentru continuarea cercetărilor.

Facebook 

Un bărbat din Sebeş riscă să fie cercetat penal după ce jandarmii l-au surprins în timp se sustrăgea o uşă metalică
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.