sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Un bărbat din Gârbova a fost arestat fiind acuzat de viol, incest, corupţie sexuală şi lovire

Un bărbat din Gârbova a fost arestat fiind acuzat de viol, incest, corupţie sexuală şi lovire

Publicat în 22.02.2013 la ora 12:40

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au început urmărirea penală şi au luat ieri măsura reţinerii faţă de F.F., un bărbat de 35 de ani din localitatea Gârbova, judeţul Alba pentru comiterea infracţiunilor de viol, incest, corupţie sexuală şi lovire.

Din probatoriul administrat în cauză s-a stabilit că în perioada aprilie – august 2011, timp în care soţia sa era plecată la muncă în străinătate, bărbatul a buzat-o sexual pe fiica lor în vârstă de 7 ani, obligând-o să întreţină raporturi sexuale orale, toate acestea petrecându-se în prezenţa celorlalți doi copii ai bărbatului, o fetiţă şi un băiat gemeni, în vârstă de 5 ani.

De asemenea, din cercetări a rezultat că în perioada 2007 – 2012, făptuitorul, în repetate rânduri, a întreţinut relaţii sexuale  cu sora sa majoră, profitând de faptul că aceasta suferă un retard mintal, gradul II.

De asemenea s-a stabilit faptul că atunci când era în stare de ebrietate o obliga pe soţia sa să întreţină relaţii sexuale cu el în prezenţa celor 3 copii minori şi viziona filme cu conţinut pornografic la televizorul din locuinţă.

În cursul zilei de azi, 22.02.2013, învinuitul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventivă. Cercetările în acest caz continuă. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Alba, Luminiţa Prodan, bărbatul a primit mandat de arestare pentru 29 de zile.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.