sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Un autoturism declarat furat din Orlești (Vâlcea) găsit abandonat la Sebeș

Un autoturism declarat furat din Orlești (Vâlcea) găsit abandonat la Sebeș

Publicat în 18.12.2013 la ora 13:43

masina-politie-300x186În cursul zilei de ieri, 17 decembrie, ca urmare a activităților specifice desfăşurate poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, în colaborare cu poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Vâlcea au identificat, pe o stradă situată pe raza municipiului Sebeş, un autoturism abandonat, care a fost furat din comuna Orleşti, judeţul Vâlcea. Autoturismul a fost dat în urmărire la nivel naţional la data de 16 decembrie 2013.

Potrivit IPJ Alba, “din cercetările ulterioare efectuate de poliţişti s-a stabilit că suspectul, în noaptea de 15/16 decembrie, a pătruns în incinta unei societăţi comerciale cu sediul în comuna Orleşti, judeţul Vâlcea, de unde a sustras suma de aproximativ 90.000 lei şi un autoturism parcat în incinta societății, continuându-şi deplasarea spre judeţul Alba, abandonând autoturismul pe raza municipiului Sebeş. În autoturismul abandonat, poliţiştii au găsit suma de 12.796 lei, provenită din furt. Ca urmare a verificărilor efectuate s-a reuşit identificarea principalului suspect al furtului, în persoana lui Robert B., de 38 ani, din judeţul Vâlcea.

Autoturismul şi suma de bani au fost predate poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, în vederea continuării cercetărilor.”

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.