sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Un apel nejustificat la 112 i-a adus unui bărbat din Sebeș o amendă contravențională

Un apel nejustificat la 112 i-a adus unui bărbat din Sebeș o amendă contravențională

Publicat în 19.09.2013 la ora 11:02

jandarmi-scandal-sebesUn bărbat din Sebeş a sunat la numărul unic de urgență 112 și a chemat jandarmii pentru a-l salva de furia tatălui. În urma verificărilor efectuate acesta a fost sancţionat contravenţional pentru apelarea nejustificată a numărului 112.

Incidentul s-a petrecut miercuri, 18 septembrie într-un imobil situat pe Drumul Pianului ( la ieşirea din Sebeş spre Vinţu de Jos). La ora 22.55, L. Adalbert ( 37 de ani), prin apel la 112, a solicitat ajutorul jandarmilor deoarece, spunea acesta, tatăl îl ameninţa cu bătaia.

Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă în locul indicat de apelant şi a constatat că faptele reclamate nu se confirmă. Mai mult, în urma verificărilor efectuate, a reieşit că motivul real pentru care acesta a chemat jandarmii a fost dorinţa de a scăpa de cicăleala tatălui, care îi reproşa că din nou s-a întors acasă în stare avansată de ebrietate.

Jandarmii i-au expus bărbatului cazurile în care se poate apela numărul unic pentru semnalarea situaţiilor de urgenţă, i-au explicat că situaţia semnalată de dânsul nu se încadrează în acestea şi, drept urmare, l-au sancţionat contravenţional.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.