sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Un apel fals la 112 l-a costat pe un bărbat din Sebeș 1000 de lei

Un apel fals la 112 l-a costat pe un bărbat din Sebeș 1000 de lei

Publicat în 12.02.2013 la ora 17:21

Un bărbat a sunat la 112 şi a solicitat ajutor pentru că era sechestrat. Ulterior s-a constatat că acesta minţise şi a fost sancţionat contravenţional. Incidentul s-a desfăşurat luni, 11 februarie 2013, în jurul orei 19.00, într-un bloc de locuinţe situat pe strada Valea Frumoasei din municipiul Sebeş.

Potrivit Inspectoratului Județean al Jandarmeriei Alba, la faţa locului s-au deplasat de urgenţă un echipaj de jandarmerie şi un echipaj mixt de ordine şi siguranţă publică, format dintr-un jandarm şi un poliţist, care au constatat că le fusese solicitată prezenţa în mod nejustificat. A reieşit astfel că, exasperaţi de scandalurile aproape zilnice provocate de bărbat, câţiva vecini de apartament l-au abordat şi l-au rugat să înceteze. Supărat că i-a fost atrasă atenţia, acesta a dorit să se răzbune şi a apelat fals numărul unic pentru semnalarea situaţiilor de urgenţă – 112 spunând că este victima unei sechestrări de persoane. Mai mult, pe timpul verificărilor, de faţă cu oamenii legii, şi-a înjurat vecinii şi i-a ameninţat cu acte de violenţă, tulburând în acest fel şi liniştea celorlalţi locatari.

Jandarmii şi poliţiştii au intervenit prompt, au prevenit escaladarea violenţei şi apariţia unor fapte de natură penală. În scurt timp bărbatul a fost calmat şi i-au fost explicate normele legale de convieţuire în societate pe care le încălcase. În final, identificat ca fiind Dorin C. ( 45 ani ), domiciliat în Braşov, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1000 de lei.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Un apel fals la 112 l-a costat pe un bărbat din Sebeș 1000 de lei
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.