sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Societate » Sebeșeni » Trupa Maria din Sebeş la ”Românii au talent” a ridicat sala în picioare

Trupa Maria din Sebeş la ”Românii au talent” a ridicat sala în picioare

Publicat în 24.02.2013 la ora 19:16

Trupa ”Maria” din Sebeș, formată din șapte tineri din aceeași familie, a reușit să impresioneze o sală întreagă la Românii au Talent. Aceștia au cântat o piesă emoționantă – “I Can’t Help Myself” de la Kelly Family și merg mai departe, primind trei de ”da” și felicitări din partea juriului.

Noi suntem trupa Maria din Sebeș. Am avut o soră care a murit și am zis că ea e acolo cu noi și ne va susține. Noi suntem opt frați și aici suntem șapte. Fratele nostru nu e cu noi acum, dar el este fondatorul nostru. Fără muzică nu avem viață și facem muzică pentru că tuturor ne place. Acesta e talentul nostru. Cel mai mult ne dorim să ne spună că mergem mai departe“, au spus tinerii înainte de a urca pe scena.

Ne-ați transmis legătura dintre voi care este foarte puternică. Voi ați reușit să-mi aduceți pielea de găina. Vă mulțumesc că ați venit la Românii au Talent“, a spus Andra la finalul melodiei.

Toți meritați felicitări“, a spus Andi.

Sunteți o familie foarte frumoasă și fiecare are rolul lui bine stabilit. Întreaga energie pe care ați creat-o pe scena, momentul, a fost foarte frumos“, a spus, la rândul său, Mihai Petre.

Facebook 

Comentarii

Un Comentariu la Trupa Maria din Sebeş la ”Românii au talent” a ridicat sala în picioare

  1. Cristian Răspunde

    06.04.2013 la 1:48

    Acesti copii merita o viata frumoasa si mi-as dori din tot sufletul sa iau legatura cu ei. eu sunt dintr-o localitate langa BAILE HERCULANE, am 25 de ani si lucrez ca sofer pe un camion cu contaiere marca VOLVO GLOBETROTTER FH 16 si transport rumegus si deseuri pentru Cronospan din SEBES.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.