sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Trupa din „Arini” este campioană de toamnă a Ligii a IV-a: Sportul Petreşti – Şurianu Sebeş 2-4 (1-2)

Trupa din „Arini” este campioană de toamnă a Ligii a IV-a: Sportul Petreşti – Şurianu Sebeş 2-4 (1-2)

Publicat în 13.11.2016 la ora 18:35

sportul-petresti-surianu-sebes-noi-2016În derby-ul etapei a Xi-a din Liga a IV-a, Sportul Petreşti – Şurianu Sebeş 2-4 (1-2), după o întâlnire pe muchie de cuţit, terminată de gazde în inferioritate numerică.

Pe poziţia a treia a podiumului a urcat Viitorul Spicul Daia Română, ce a învins CS Ocna Mureş, acasă, cu scorul de 2-1. Gazdele au condus cu 1-0, apoi liderul s-a aflat în avantaj, dublă a golgheterului Vali Drăgan, până când D. Ianc a restabilit egalitate cu o reuşită superbă (62), iar fundaşul Şt. Radu a marcat în minutul 75, pentru ca Iclănzan (81) să parafeze rezultatul final!

Trupa din „Arini” a câştigat al 11-lea meci din tot atâtea disputate şi este deja liderul turului, distanţându-se în ierarhie, cu două etape înaintea de finalul primei părţi a campionatului.

Terenul s-a aflat la limita impracticabilului, dar partida s-a disputat şi în aceste condiţii dificile. Gazdele au deschis scorul în minutul 7, prin P. Rahovean (6), dar a fost un simplu foc de paie.

Liderul a dat drumul la motoare şi după ce a ratat ocazii importante, prin Cl. Oara (15 şi 19 – bară), dar a şi marcat prin golgheterul Vali Drăgan, care a punctat în două rânduri, în minutele 13 şi 26.

La fel ca şi în partida precedentă, din „Arini”, cu CIL Blaj, fotbalistul aiudean şi-a arătat clasa, înclinând balanţa până la pauză. La reluare, D. Ianc (62) a restabilit egalitatea, cu un şut din voleu, de la 30 de metri, direct în vinclu, iar lucrurile s-au precipitat, întrucât Sportul Petreşti a rămas în inferioritate numerică, fiind eliminat H. Drăgan (70).

Facebook 

Trupa din „Arini” este campioană de toamnă a Ligii a IV-a: Sportul Petreşti – Şurianu Sebeş 2-4 (1-2)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.