sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Trei tineri din Petrești care au dat mai multe spargeri, identificați de polițiștii din Sebeș

Trei tineri din Petrești care au dat mai multe spargeri, identificați de polițiștii din Sebeș

Publicat în 29.01.2016 la ora 12:34

duba-politie-sebesPoliţiştii din Sebeş au identificat trei tineri din Petreşti, ca fiind persoanele bănuite de comiterea unor infracţiuni de furt, prin care au cauzat în prejudiciu total în valoare de peste 7.600 de lei. Unul dintre ei a fost reţinut.

Potrivit IPJ Alba, „joi 28 ianuarie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş l-au identificat pe M.V.A., de 18 ani, din Sebeş, ca persoană bănuită de comiterea unor furturi din două locaţii din Petreşti.

În sarcina tânărului s-a reţinut faptul că, în perioada 05 noiembrie 2015-10 ianuarie 2016, împreună cu doi minori, de 13 şi 14 ani, din Petreşti, au pătruns prin efracţie într-o grădiniţă şi într-o societate comercială de unde au sustras bunuri în valoare de  7.696 lei.

Cei 3 tineri sunt bănuiţi şi de comiterea altor fapte similare, în prezent fiind cercetaţi într-un număr total de 8 dosare penale.

Faţă de M.V.A., poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 29 ianuarie, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.”

Facebook 

Trei tineri din Petrești care au dat mai multe spargeri, identificați de polițiștii din Sebeș
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.