sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » Traian Cornea a înţeles că mai presus de bunăstare, de performanţă, şi de realizari, stau ceilalţi oameni!

Traian Cornea a înţeles că mai presus de bunăstare, de performanţă, şi de realizari, stau ceilalţi oameni!

Publicat în 08.04.2016 la ora 21:15

Traian CorneaMă numesc Marioara, şi dorec să vă spun câteva cuvinte despre Traian Cornea. L-am văzut maturizându-se sub ochii mei. Îl cunosc de mic, de când încă nu ştia să meargă.

Astăzi, pot supune că, pe lângă faptul că este un om obisnuit, care a făcut, face şi va face totul din pasiune, este un antreprenor înnăscut. Traian este un manager de succes care oferă oricând sprijin şi sfaturi tinerilor ce vor sa-şi deschidă o afacere. Este un tată iubitor şi un soţ devotat. De câte ori vine în vizită, îşi doreşte să afle cât mai multe despre zona nostră, ca să ştie cu ce mai poate ajuta oamenii de aici. Se vede cât îi este de dragă ţara asta! Este un om plin de energie, pentru ca alege să vadă partea plină a paharului în orice eveniment şi situaţie. Din fiecare provocare şi-a luat învăţămintele. Un om ca fiecare dintre noi, cu puncte slabe: crede cu tărie în oameni, îi place să coordoneze responsabil în afaceri şi este perfecţionist. A fost un copil curios. Curiozitatea l-a motivat să îşi dorească cât mai multe reuşite pe plan profesional, să călătorească în alte ţări pentru a vedea idei de afaceri, doar pentru a crea un trai mai bun nouă şi copiilor noştri. Şi-a dezvoltat întreaga activitate profesională, aprofundând diferite domenii în peste 17 ani de carieră. Un tânăr care a avut şansa să colaboreze cu numeroase companii lideri de piaţă, motivat să lucreze cu cei mai buni pentru a aduce ce este mai bun în comunitatea noastră din Sebeş şi în împrejurimile ei. Traian Cornea a înţeles că mai presus de bunăstare, de performanţă, de realizari, stau ceilalţi oameni şi aspiraţiile lor pentru sens, semnificaţie, împlinire profundă în toate aspectele importante ale vieţii. Eu îl susţin pe Traian Cornea, şi vă recomand cu toată deschiderea să faceţi la fel!

I. B.

Facebook 

3.0
02

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.