sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Tânăr de 27 de ani din Sebeș cercetat de polițiști după ce și-a luat la bătaie concubina și pe sora acesteia

Tânăr de 27 de ani din Sebeș cercetat de polițiști după ce și-a luat la bătaie concubina și pe sora acesteia

Publicat în 09.09.2019 la ora 13:58

Un tânăr de 27 de ani din Sebeș nu mai are voie să se apropie de concubina sa, după ce a provocat un scandal în care și-a agresat partenera de viață și pe sora acesteia. Acestuia i s-a întocmit și un dosar penal pentru violență în familie.

Polițiștii din Sebeș au emis ordin de protecție provizoriu împotriva unui tânăr care și-a agresat concubina si pe sora acesteia.

La data de 8 septembrie, în jurul orei 11.44, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că la un imobil de pe strada Macului s-a produs un scandal.

Polițiștii au intervenit și au aplanat conflictul, iar în urma cercetărilor efectuate au constatat că un bărbat de 27 de ani și-a agresat concubina și pe sora acesteia, o tânără de 33 de ani, din Sebeș, care a intervenit pentru a o apăra.

Față de bărbat, a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie, iar polițiștii au emis, pe numele său și un ordin de protecție provizoriu prin care i-au interzis să se apropie de concubina sa.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.